Orális szexbe fullad a szolizás - Jön a reality Pumped Gabóval

reality show Pumped Gabo RTL Spike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Spike saját gyártású valóságshow-t készített Pumped Gabó és barátnője, Ági főszereplésével. Március 20-án este 10-kor, dupla résszel indul az őrület.

A Pumpedék címet viselő műsor hasonló lesz, mint a Győzike-show, azzal a különbséggel, hogy itt csak minimálisan írják meg előre a konfliktusokat. Gabi és párja, Ági lecsupaszítja magát (mindeféle értelemben), bepillanthatunk a hálószobájukba és a valódi életükbe. Már az első rész orális szexbe fullad: Gabó barnulni viszi barátnőjét, vetkőzés közben aztán Gabó megkíván egy kis kényeztetést. A műsorban szerepet kapott Gabó édesanyja és a testvére is, valamint nagy haverja, VV Soma is. 15 héten keresztül, hétfőnként kapcsolódhatunk be Pumpedék botrányos életébe.


Gabót a Velvet fedezte fel pár éve, amikor enyhén szólva is furcsán táncolt a Balaton Soundon. Azóta a kigyúrt fiú már a Viasat Észbontók című műsorában is szerepelt, de láthattuk az RTL Nyerő párosában, vagy a Gyertek át! című vetélkedőben is.

Gáspár Evelin megmutatta a társát, aki mindig mellette vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170318-gaspar-evelin-megmutatta-igaz-baratjat.htmlGáspár Evelin, aki soha nem volt még ennyire vékony, mint most, édes képet tett közzé a társáról. TV + SztárokOrigoNicole Scherzinger nagyon csúnyán berúgotthttp://www.life.hu/sztarok/20170318-nicole-scherzinger-nagyon-csunyan-berugott-foto.htmlTámolyogni is csak segítséggel tudott, úgy berúgott Nicole Scherzinger. A részeg énekesnőt akkor kapták lencsevégre, amikor egy szórakozóhelyről távozott. TV + Sztárok--Németh Kristóf majdnem elsírta magát, mikor a szakításáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170318-nemeth-kristofot-megviseli-a-szakitas.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színész és barátnője, Judit másfél év után szakítottak. Németh Kristóf már többször is elmondta, rossz passzban van, és nagyon fáj neki az elválás. Úgy tudni, már esküvőt és gyermeket is tervezett kedvesével. TV + SztárokOrigoMegvannak az újra induló Reggeli műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20170317-peller-anna-es-lukacs-miklos-lesznek-a-reggeli-hazigazdai.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, hamarosan újraindul az RTL Klub nagysikerű, Reggeli című műsora. Most pedig az is kiderült, kik lesznek a műsorvezetők. TV + Sztárok--Kate Middleton a férje miatt szégyenkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20170317-kate-middleton-a-ferje-viselkedese-miatt-szegyenkezik.htmlKatalin meghökkenve tapasztalta férje szokatlan viselkedését, de azt még nem tudni, hogy mi áll a herceg viselkedésének hátterében. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs letörte autója tükrét - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-sebestyen-balazs-letorte-autoja-tukret.htmlSebestyén Balázs reggele nagyon szerencsétlenül indult, hiába jósolt a horoszkópja sikereket mára, ugyan ezt is fel lehet úgy fogni: sikeresen letörte az autója tükrét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.