Ezért nem vett részt Demcsák Zsuzsa Kis Grófoék buliján

Forrás: TV2 -
Kis Grófo Demcsák Zsuzsa születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban derült ki, hogy miért nem jelent meg Demcsák Zsuzsa Kis Grófóék születésnapi partyján. 

Kis Grófo hetedhét országra szóló bulival ünnepelte meg kisfia ötödik születésnapját. A mulatós király elárulta, hogy egy egésznapos rendezvény keretein belül köszöntötték a kisfiút, akinek a bulijára nagyjából 100 fő érkezett.

Többek között Demcsák Zsuzsa is hivatalos volt az exkluzív partyra, de a műsorvezető sajnos nem tudta tiszteletét tenni az ünnepségen.

"A síelési miatt a mulatásiba nem tudtam elmenni"

- vallotta be Zsuzsa.

A Life.hu már korábban megírta, a 38 éves édesanya egy kicsit vakációzni ment, ezért hiányolták többek között a tévéből, valamint Kis Grófoék bulijáról is.

Demcsák Zsuzsa keményen bulizik a szabadsága alatt: Videó!

Azt már eddig is tudtuk, hogy Zsuzsa síelni ment a barátaival, most azonban azt is megmutatta, a csúszáson kívül mivel ütötték el az időt. Zenére, táncra és játékra is jutott erő. Nézd meg a videót itt!

Hódi Pamela motorral közlekedik- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-hodi-pamela-motorozni-fog-foto.htmlHódi Pamela nagy álma vált valóra: ezentúl kétkeréken fogja róni az utakat. TV + Sztárok--Újabb tragédia Michael Schumacher családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-tragedia-michael-schumacher-csaladjaban.htmlElhunyt a Forma-1-es legenda szeretett nagybátyja, Karl-Heinz Schumacher. TV + SztárokAFPSophia Loren megmutatta, mit jelent elegánsnak lenni: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-fantasztikusan-nez-ki-sophia-loren.htmlSokan megirigyelhetnék az olasz származású sztár külsejét. Idős kora ellenére ragyogóan néz ki. TV + SztárokOrigoIndul Pumped Gabóék valóságshow-jahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-pumped-gabo-valosagshow-ja-ma-indul.htmlPumped Gabo valóságshow-ja hamarosan elindul, és nem fognak benne finomkodni a szereplők. Szó szerint mindent megmutatnak! TV + Sztárok--Majka és Dundika egy hónapra Amerikába költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-majkaek-egy-honapra-amerikaba-koltoznek.htmlNagyon szereti Amerikát, pontosabban Las Vegast Majka, nem csoda, ha megfordult már a fejében a kiköltözés gondolata. Nemsokára újra kiutaznak, és lehet, hogy egyszer kint is maradnak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Sláger FM-hez igazolt Dudás Ádám, az egykori híradós http://www.life.hu/sztarok/20170320-a-slager-fm-hez-igazolt-dudas-adam.htmlA TV2 volt híradósa, Dudás Ádám visszatér, csakhogy nem a tévé képernyőjére. Rádiós lett a műsorvezető, a 103.9 Sláger FM-hez szerződött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.