Nádai Anikó elárulta, milyen az élete egyedülálló anyaként

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Nádai Anikó egyedülálló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó és párja egy közleményben tudatták a rajongókkal, hogy elváltak útjaik. Anikó azóta egyedülállóként éli az életét és elárulta, élvezi-e ezt a helyzetet.

Minden rajongója meglepődött, amikor kiderült, hogy Nádai Anikó és szerelme szakítottak. Egy közleményben tudatták mindenkivel, hogy véget ért a kapcsolatuk öt év együttlét után. Anikó volt párja nem bánkódott sokáig, Kovács Dániel Richárd egy hónappal később már Szorcsik H. Viktóriával volt együtt, ugyan a közleményükben azt írták, nem harmadik fél vezetett a szakításhoz. Anikót jobban megviselték a fejlemények, de a Story-gálán már ő is tündökölt, nemrég Balázséknak pedig arról is beszél, hogy milyen egyedülálló anyaként az élete.

Nádai Anikó elárulta, milyen egyedülálló anyaként Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Nagyon élvezem a szingliéletet. Normálisan váltunk el a párommal. 50-50 százalékban osztjuk el a gyerekfelügyeletet, ennek köszönhetően van énidőm - ahogy Ördög Nóra szokott fogalmazni - találkozom a barátaimmal" - mondta a Gyertek át! című műsorban Anikó, aki nem úszta meg a piszkálódásokat sem.

Újabb közös fotón Baukó Éva és a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20170320-bauko-eva-ujabb-fotot-posztolt-a-szerelmevel.htmlÚgy tűnik minden rendben van a szerelmesek háza táján: vidám napsütétes fotót posztolt Baukó Éva a kedvesével. TV + Sztárok--Sophia Loren megmutatta, mit jelent elegánsnak lenni: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-fantasztikusan-nez-ki-sophia-loren.htmlSokan megirigyelhetnék az olasz származású sztár külsejét. Idős kora ellenére ragyogóan néz ki. TV + SztárokOrigoHódi Pamela motorral közlekedik- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-hodi-pamela-motorozni-fog-foto.htmlHódi Pamela nagy álma vált valóra: ezentúl kétkeréken fogja róni az utakat. TV + Sztárok--Újabb tragédia Michael Schumacher családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-tragedia-michael-schumacher-csaladjaban.htmlElhunyt a Forma-1-es legenda szeretett nagybátyja, Karl-Heinz Schumacher. TV + SztárokAFPAdele koncertjén volt minden: balhé és eljegyzés is!http://www.life.hu/sztarok/20170320-adele-nem-engedte-hogy-leultessek-az-embereket-a-koncertjen.htmlAdelenél betelt a pohár: nem bírta szó nélkül, rendre utasította a közönségét zaklató biztonsági őröket. TV + Sztárok--Lengyel Tamás, A mi kis falunk sztárja szakított szerelmével http://www.life.hu/sztarok/20170320-lengyel-tamas-szakitott-szerelmevel.htmlVége lett Lengyel Tamás kapcsolatának. A színész és szerelme két év után szakítottak, A mi kis falunk sztárja így csak a munkára koncentrál, de azért jut ideje az ismerkedésre is. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.