valóságshow Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo valóságshow-ja hamarosan elindul, és nem fognak benne finomkodni a szereplők. Szó szerint mindent megmutatnak!

Pikáns jelenetekkel indul ma este Pumped Gabóék valóságshow-ja: még a sokat edzett emberek számára is arcpirító lehet néhány jelenet. Gabo és barátnője, Ági nem fogja vissza magát, a kamerák ellenére pontosan úgy élik az életüket, mint azelőtt. Ez azt jelenti, ha a szoliban indulnak be egymásra, akkor azt sem rejtik el a figyelő szemek elől, de egyéb szenvedélyből sem lesz hiány.

Pumped Gabo és Ági mindent megmutatnak Forrás: RTL Spike

Folyamatos veszekedések tarkítják Gabo és Ági életét, amit sokszor a kettejük közti korkülönbség szül. Ági ugyanis már családra és biztonságra vágyik, Gabo azonban még inkább a bulikra és a csajozásra koncentrálna. Ennek megfelelően két kézzel szórja a pénzt, közben folyamatosan anyagi gondokkal küszködnek. Fordulatos, izgalmas és pikáns életük ezentúl senki számára nem lesz titok, ma este az RTL Spike-on tekinthetünk be először a pár mindennapjaiba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.