Sarka Kata szerint Szabó Zsófi csúnyán elárulta

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Szabó Zsófi összeveszés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Szabó Zsófi nemrég még elválaszthatatlanok voltak, Kata a színésznő esküvőjén a legjobb barátnőként volt jelen. Kata azonban úgy döntött, hogy nem keresi többet Zsófi társaságát. A Bors megtudta, hogy miért.

Tudjuk egy ideje, hogy Sarka Kata és Szabó Zsófi nem barátok többé, az azonban eddig nem volt világos, hogy mi okozta hirtelen a barátság végét. A Bors információi szerint teljes bizalomvesztés van a háttérben. A lap úgy tudja, hogy a két nő barátsága akkor romlott meg, amikor Zsófi Hajdú Péternél volt a Frizbiben. Zsófi ott könnyes szemmel arról beszélt, hogy bár barátok voltak Péterrel, úgy érezte, hogy a váláskor Kata mellé kell állnia. Volt a beszélgetésnek egy olyan része is, ami nem a kamerák előtt zajlott, és a színésznő olyan dolgokat mondott el barátnője válás utáni életéről, amiket nem lett volna szabad.

Sarka Kata és Szabó Zsófi itt még nagy barátságban Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Amikor Kata megtudta, hogy Zsófi kiadta Péternek, megszakított vele minden kapcsolatot, mert úgy érezte, hogy barátnője elárulta őt. Ráadásul Kata meg van győződve arról, hogy Zsófi tudott Péternek egy korábbi kalandjáról, ami még a házasság alatt történt, lévén, hogy az ő barátnője volt az, akivel Hajdú intim viszonyba keveredett. Kata nemcsak hogy meg van győződve erről a kalandról, hanem bizonyíték is van a kezében. Ugyancsak rossz néven vette, hogy annak idején erről nem szólt neki Zsófi. Ez a két dolog annyira megingatta a bizalmát, hogy finoman szólva nem keresi a társaságát. Olyannyira nem, hogy még a keresztszülői szolgálataira sem tart igényt. Így Dávidka sem találkozott azóta Zsófival" – mondta a Borsnak egy informátor.

Kata nem tagadta, hogy a dolgok így történtek, de nem akart róla bővebben beszélni.

Hujber Feri elmondta véleményét a Kincsem című filmrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-hujber-feri-elmondta-a-velemenyet-a-kincsem-cimu-filmrol.htmlHujber Feri a Facebookon osztotta meg a véleményét a Kincsem című filmről. Az elejét még értjük.TV + Sztárok--George Michael tudta, hogy nemsokára meghalhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-george-michael-tudta-hogy-nemsokara-meghal-az-orvosa-szerint.htmlGeorge Michael orvosa arról beszélt, a zenész méltósággal kezelte, hogy közeleg a vég. TV + Sztárok--Halott babát temetett el a Kensington-palota kertjében Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-halott-babat-temetett-el-a-kensington-palota-kertjeben-diana.htmlJane Parsons, Diana hercegnő személyi titkára 25 levelet ajánlott fel árverésre, amelyeket a hercegnő neki írt még házassága elején. Az írásokból olyan sokkoló, eddig rejtve maradt dolgok is kiderültek, amikről talán jobb lenne, ha nem is tudnánk. TV + Sztárok--Szerelmes fotókat posztolt Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20170319-szerelmes-fotokat-posztolt-rubint-reka-norbival.htmlA fitneszházaspár szívesen osztja meg életük kis szeletkéit a rajongóikkal, így a boldog,m meghitt fotóiknak is helyük van a közösségi oldalakon. TV + SztárokOrigoSzerelmes fotókat posztolt Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20170319-szerelmes-fotokat-posztolt-rubint-reka-norbival.htmlA fitneszházaspár szívesen osztja meg életük kis szeletkéit a rajongóikkal, így a boldog,m meghitt fotóiknak is helyük van a közösségi oldalakon. TV + SztárokOrigoÓriási péniszt rajzoltak élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-oriasi-peniszt-rajzoltak-a-sport1-en.htmlA csatorna szakértője élő adásban rajzolt hatalmas péniszt. Nem tudni, így akarta-e, de végül ők is elnevették a dolgot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.