munkavállalási engedély Izrael szerelem Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Március 23-án az Izraeli Bevándorlási Hivatal egyszer és mindenkorra eldönti a sorsomat, a sorsunkat" – írja Steiner Kristóf a Facebookon. Minden bizonnyal izgalmas három nap áll az egykori műsorvezető előtt.

Steiner Kristóf Izraelben él és dolgozik. Egykori férje miatt költözött a távoli országba, akivel azóta elváltak útjaik. Kristóf újra szerelmes lett, egy izraeli színész a párja, aki szakmájában sikert sikerre halmoz. Életük azonban fordulóponthoz érkezett: három nap múlva kiderül, hogy Kristóf munkavállalási engedélyét meghosszabbítják-e a hatóságok. Kristóf a Facebookon írt ezzel kapcsolatos érzéseiről, vívódásáról.

Sokkoló részletek derültek ki Paul Walker halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-ujabb-reszletek-derultek-ki-paul-walker-halalarol.htmlTöbb mint három éve annak, hogy Paul Walker, a Halálos iramban főszereplője tragikus autóbalesetet szenvedett. Most újabb, sokkoló részletek derültek ki halálának körülményeiről.TV + SztárokOrigoÚjabb tragédia Michael Schumacher családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-tragedia-michael-schumacher-csaladjaban.htmlElhunyt a Forma-1-es legenda szeretett nagybátyja, Karl-Heinz Schumacher. TV + SztárokAFPSarka Kata szerint Szabó Zsófi csúnyán elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-sarka-kata-szerint-szabo-zsofi-elarulta-a-titkait-hajdu-peternek.htmlSarka Kata és Szabó Zsófi nemrég még elválaszthatatlanok voltak, Kata a színésznő esküvőjén a legjobb barátnőként volt jelen. Kata azonban úgy döntött, hogy nem keresi többet Zsófi társaságát. A Bors megtudta, hogy miért. TV + SztárokOrigoHujber Feri elmondta véleményét a Kincsem című filmrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170320-hujber-feri-elmondta-a-velemenyet-a-kincsem-cimu-filmrol.htmlHujber Feri a Facebookon osztotta meg véleményét a Kincsem című filmről. Az elejét még értjük. TV + Sztárok--Válásáról mesélt Xantus Barbara: különös terápiával gyógyulthttp://www.life.hu/sztarok/20170318-valasarol-meselt-xantus-barbara-kulonos-terapiaval-gyogyult.htmlXantus Barbara és Szurdi Miklós 20 évig voltak házasok, 2013-ban váltak el. Barbara új darabjának, a Férfiak a fejükre estek! kapcsán mesélt arról, hogyan dolgozta fel az elválást. A darab is arról szól, hogyan lehet humorral kezelni az életet, feloldani a feszültségeket. TV + SztárokOrigoKemény időszakon van túl Pápai Joci - Majdnem abbahagyta a zenélésthttp://www.life.hu/sztarok/20170318-papai-joci-majdnem-abbahagyta-a-zenelest.htmlPápai Joci élete a Megasztár után válságba került. Azt, hogy a sötét időszakot maga mögött tudhatja, két barátjának, Majkának és Caramelnek köszöheti.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.