Újabb tragédia Michael Schumacher családjában

Forrás: AFP -
haláleset nagybácsi Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a Forma-1-es legenda szeretett nagybátyja, Karl-Heinz Schumacher.

Michael Schumacher családjának újabb tragédiát kell feldolgoznia: a világklasszis pilóta nagybátyja elvesztette a harcot a gyilkos kór ellen, és 65 éves korában, február 26-án elhunyt. A hírt a férfi felesége jelentette be a Facebookon.

Michael Schumacher családjának újabb tragédiával kell szembenéznie Forrás: AFP

Michael és nagybátyja nagyon szoros kapcsolatban álltak egymással. Karl-Heinz és felesége sokáig ápolták a versenyző súlyos beteg édesanyját, akire 2003-ban eszméletlenül találtak rá a lakásában. Az asszony belső vérzések miatt lett rosszul, és nem sokkal később meg is halt.

Karl-Heiz Schumacher gyógyulása érdekében mindent megtett a családja. Egy drága magánklinikán kerestek neki helyet, ahol hónapokig ápolták, és a rehabilitáció után gyógyultnak is nyilvánították. 2016-ban jött az újabb sokk: visszatért a rák, már áttétekkel. Ehhez a küzdelemhez már nem volt ereje a szeretett nagybácsinak, ráadásul 2016 májusában az édesanyja, Ralf és Michael nagymamája is meghalt.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.