Börtönre ítélték a férfi, aki szexuális zaklatásra kényszerítette a párját, illetve a 9 éves fiát. 

Az elkövető szexuális aktusra kényszerítette a párját és a 9 éves fiát, a traumatikus eseményeket pedig videóra rögzítette. A beteges videóval a férfinak tervei is voltak, pénzt akart keresni a felvételekkel. 

Az elkövető szexuális aktusra kényszerítette a párját és a 9 éves fiát, a traumatikus eseményeket pedig videóra rögzítette (Képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Létre akart hozni egy olyan pornográf ágazatot, ami csak és kizárólag "züllött és aljas" videókat tartalmaz. A párját csoportos szexre kényszerítette, valamint a 9 éves fiút is többször zaklatta szexuálisan. A gyermek halálos fenyegetésben részesült, amikor próbált ellenállni a drámai eseményeknek. 

"A 20 éves pályafutásom során nem találkoztam még hasonlóan kegyetlen esettel" - mondta a tárgyalást vezető bíró, Bruce McPherson.

A nő rendszeres bántalmazásban részesült, agykárosodást, arccsonttörést és fülsérülést is szenvedett. A vádlottat életfogytig tartó börtönre ítélték - írta meg a Brisbane Times.

Napokon át halott anyja mellett éldegélt a hároméves kislány
Döbbenet: napokig elhunyt édesanyjával élt kettesben egy hároméves kislány. Nem ment oviba és müzlit evett, mert azt talált otthon. Olvass tovább itt...