Michael Caine attól fél, nem láthatja felnőni az unokáit

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat -
betegség fogyás rák Michael Caine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Caine elárulta, retteg a ráktól. Mindent megtesz annak érdekében, hogy még legalább 10 évet tölthessen az unokáival. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Michael Cainenek egy időben komoly alkoholproblémái voltak. Egy interjúban arról mesélt, hogy kezdő színészként akár napi egy üveg vodkát is megivott, hogy csökkentse a stresszt. Ezt elég nehéz elképzelni róla azok után, hogy több mint 100 filmben szerepelt.

A híres színész őszintén vallott az életéről, a feleségéről és a további terveiről Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Állítása szerint a felesége nélkül már rég nem lenne köztünk.

Hiába volt már híres színész, mikor párját, Shakirát megismerte, Michael tisztában van vele, hogy a további sikereit nem tudta volna elérni a neje nélkül.

Egy friss interjúban Caine azt is elárulta, hogy komoly életmódváltáson ment keresztül, átállt a cukor-, só- és gluténmentes étrendre. Szeretne minél tovább élni, hogy a szeretteivel lehessen. Retteg attól, hogy rákos lesz, ezért igyekszik minden olyan tanácsot megfogadni, ami segíthet megelőzni a betegséget.

"Tisztában vagyok vele, hogy a napjaim meg vannak számlálva. De igyekszem mindent megtenni, több mint 13 kilót fogytam azért, hogy az unokáimat láthassam. Az ikrek 6 évesek, a fiú unokám pedig 7. Szeretnék ott lenni, mikor betölti a 17-et" - írta meg a TheSun.

Bud Spencer megmutatta jóképű unokáját a rajongóknak

A magyarok kedvenc Piedonéja egy közös fotó kedvéért állt kamera elé fiával és unokájával, méghozzá a sztár csodás otthonában. A róluk készült képet itt tudod megtekinteni.
Ez a férfi Adriana Lima új szerelme: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170320-adriana-lima-nem-rejtegeti-mar-az-uj-szerelmet.htmlA szexi fehérnemű modell már nem titkolja az új kedvesét, sőt, már nyilvános csókcsatákat is megengednek maguknak. TV + Sztárok--Dukai Regina Dominikán nyaral: bikiniben napozik - Fotók!http://www.life.hu/lifeutazas/20170321-dukai-regina-dominikan-nyaral-bikiniben-napozik.htmlDukai Regina elutazott, hogy kipihenje a fáradalmakat, egészen Dominikáig ment, ahol gyönyörű napsütötte tengerparton lazíthat. Természetesen a fotókról nem feledkezett meg: folyamatosan tájékoztatja rajongóit. UtazásOrigoIlyen volt gyerekként Tóth Gabi és Tóth Vera: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170321-ilyenek-voltak-a-toth-lanyok-gyerekkorukban.htmlIgazi retro képekkel örvendeztette meg a rajongóit Tóth Gabi. Nem csak őt, hanem a szüleit és a testvérét, Verát is megnézhetjük.CsaládOrigoÍgy néz ki a testépítő nagymama: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170320-a-hetven-eves-peggy-hilbertnek-brutalis-alakja-van.htmlElképesztő fotók keringenek a neten egy 70 éves nőről, aki simán letagadhatna 15-20 évet. TrendOrigoZimány Linda és Oláh Gergő kölcsönösen segítik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-zimany-linda-es-olah-gergo-a-nagy-duettben-video.htmlZimány Linda is a TV2 A Nagy Duett című műsorának sztártáborát erősíti, Oláh Gergő párja lesz. Sok meglepetésre is számíthatunk tőlük. TV + SztárokOrigoSimon Kornél, A Nagy Duett szereplője nem néz tévéthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-nem-nez-tevet-simon-kronel.htmlMár kiderült, hogy kik lesznek az újra felélesztett Nagy Duett szereplői: köztük van Simon Kornél is, akiről kiderült, hogy nem tudta, mire vállalkozik. Ő ugyanis 8 éve nem néz tévét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.