Jogerős az ítélet: Demcsák Zsuzsát tényleg verte a férje

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa testi sértés ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben a régóta húzódó ügyben kedden végre ítélet született. Igaz, a volt férj és ügyvédje fellebbez a Kúriánál.

Összeült a Fővárosi Törvényszék tanácsa, hogy jogerős ítéletet hozzon Demcsák Zsuzsa volt férjének ügyében. Kiss Józsefet első fokon először a testi sértés, rongálás és lopás vádja alól is felmentették, majd az újabb elsőfokú tárgyaláson már testi sértés és rongálás ügyében is bűnösnek mondták ki, ez utóbbit most megerősítette a bíróság másodfokon is. Kedden a Markó utcában sem Demcsák Zsuzsa, sem az ügyvédje nem jelent meg - tájékoztat a Bors.

Demcsák Zsuzsa Forrás: tv2

A Fővárosi Törvényszéken kedden egy kiegészítő szakértői véleményt ismertettek, amelyben az orvos szakértő Demcsák Zsuzsa sérülései kapcsán fejtette ki részletesebben az álláspontját. Ezt követően hangzottak el a perbeszédek. Kiss József ügyvédje azt mondta, az elsőfokú eljárásokban ügyfelét nem bizonyítékok alapján ítélték el. "Lélektani magyarázatot alkottak" – hangsúlyozta dr. Fekete Tamás.

A tárgyalási szünet után dr. Csákvár Mária ítéletet hirdetett. Ebből kiderült, hogy helybenhagyták az elsőfokú döntést,

Kiss József testi sértés és rongálás miatt is bűnös.

Büntetésként 480 ezer forintot, plusz a perköltségeket, körülbelül százezer forintot kell fizetnie. Ügyvédje kérésére mindezt tízhavi részletben teheti majd meg. A tárgyalást követően dr. Fekete elmondta a lapnak, az ügy számukra nem ért véget. "A Kúriához fordulunk" - mondta az ügyvéd.

Kiss József az ítéletet követően láthatóan csalódott volt,

szerinte egy megvádolt férfinak nagyon nehéz, szinte lehetetlen az ártatlanságát bizonyítani. Aztán arról beszélt, az elmúlt hónapokban ő már büntetve érezte magát. "Próbáltam elválni 2008 óta, a gyermekeimet felhasználva is benne tartottak ebben a rossz kapcsolatban. Ártatlan vagyok, de az igazi büntetés számomra most az, hogy a gyerekeimet január 13 óta nem láthattam. Kénytelen voltam negyedszer a gyámhivataltól végrehajtást kérni az elmaradt láthatásaim pótlására vonatkozóan" – mondta, a részletekről és miértekről azonban már nem kívánt beszélni.

Azóta Demcsák Zsuzsa is megszólalt az ügyben. Nyilatkozatát itt érheted el.

Interjú Shane Tusuppalhttp://www.life.hu/sztarok/20170321-interju-hosszu-katinka-ferjevel-es-edzojevel-shane-tusuppal.htmlA háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő, Hosszú Katinka férje a motivációról, a kitartásról, a kudarc felemelő erejéről mesélt. Shane Tusup Katinkának nemcsak házastársa, de edzője, mentora, üzlettársa és barátja is egyben. Ebbe a különleges kapcsolatba nyerhetünk most betekintést. TV + Sztárok--Ezt a nevet adta A. J. McLean a kislányának http://www.life.hu/sztarok/20170321-a-j-mclean-vicces-nevet-adott-a-lanyanak.htmlMegszületett A. J. McLean második gyermeke, de azt senki nem tudja, hogy miért kapta a "dalszöveg" nevet. TV + SztárokOrigoNádai Anikó beszólt Ördög Nórának - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170321-nadai-aniko-beszolt-ordog-noranak-foto-video.htmlNádai Anikó először a Gyertek át! című műsorban emlegette Ördög Nórát, most pedig az Instagram-oldalán kóstolta be, persze burkoltan, a tehetséges műsorvezetőt. TV + Sztárok--Pumped Gabo szerint VV Evelin dagadthttp://www.life.hu/sztarok/20170321-pumped-gabo-szerint-vv-evelin-kover.htmlPumped Gabo életéről és világnézetéről rengeteg dolgot megtudhatunk a valóságshow-jából. A gyúrós srác kendőzetlen őszinteséggel mondja el véleményét mindenről, így haverjai barátnőiről is: VV Evelin szerinte például egyszerűen dagadt. TV + Sztárok--Hűha! Sebestyén Balázs felcsapott lemezlovasnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170321-lemezlovas-lett-sebestyen-balazs.htmlSebestyén Balázs megkísérelt szakmát váltani, de szerintünk jobb ha mindenki azt csinálja, amihez ért. TV + Sztárok--II. Erzsébettől kapott levelet a kisfiú, aki palotaőr akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20170321-ii-erzsebettol-kapott-levelet-a-kisfiu-aki-palotaor-akar-lenni.htmlAz ötéves kisfiú imádja a palotaőröket annyira, hogy egyszer ő is az szeretne lenni. Meg is írta Erzsébet királynőnek, aki nem sokat várt a válaszlevéllel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.