Pique és Lionel Messi jó barátok, párjaik viszont egyáltalán nem jönnek ki egymással. Kiderült, hogy Shakirát valósággal gyűlöli Messi kedvese, mégpedig azért, mert ő Pique volt barátnőjét kedvelte!

Lionel Messi nem hívta meg esküvőjére Pigue-t, pedig nagyon jó barátok. Kiderült azonban, hogy a barátnőik nincsenek annyira jóban, mint ők. Messi leendő felesége valósággal gyűlöli Shakirát, ezért nem kapott meghívást a páros a szertartásra.

Shakira és Lionel Messi barátnője nem szeretik egymástForrás: Instagram/Shakira, Lionel Messi

Shakira és Messi kedvese, Antonella Roccuzzo között nem volt semmilyen személyes konfliktus, ami indokolná az utálatot, mégsem jönnek ki egymással. Ennek az oka pedig Pigue volt barátnője. Antonella ugyanis nagyon jó kapcsolatot ápolt Núria Tomasszal, a mai napig beszélnek egymással, és mint hűséges barátnő, nem nézi jó szemmel Shakira és Pique kapcsolatát. Már annak sem örült, amikor 2010-ben összejöttek, annak meg pláne nem, hogy azóta is boldogok, és született két gyermekük. Szerencsére Pique és Messi kapcsolatára nincs hatással ez a konfliktus, csupán az esküvőn nem lehet ott az egyik legjobb barát - írja a Daily Mail.