Christina Aguilera Paris Hilton Mick Jagger Sylvester Stallone Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olykor a hírességek sem tapintatosak egymással, és napvilágra kerülnek olyan titkok, amik nem véletlenül voltak titokban tartva. 

Gondolnád, hogy a sztárok is szeretnek pletykálkodni? Érdekes, ugyanis a legtöbb híresség rossz szemmel nézi, ha róla jelennek meg pikáns hírek vagy történetek. De ha egy kollégáról van szó, akkor máris sokkal szabadabban fecsegnek ki titkokat, kínos dolgokat.

  • Tom Cruise borzalmasan táncol

Heather Locklear elárulta, hogy a 80-as években, amikor Los Angelesbe költözött, nem volt még sok helyi barátja, ezért nagyon örült, amikor Tom Cruise találkára invitálta. A színésznő szerint az este jó hangulatban telt egészen addig, amíg Cruise táncra nem perdült. A szexi szőkeség beszámolója szerint olyan elképesztően égő volt, ahogy Tom mozgott, hogy ő nem is tudta, mit kezdjen a helyzettel.

"Emlékeztek, hogyan táncolt az 1983-as Kockázatos üzlet című filmben? Pont úgy viselkedett élőben is, amikor egy helyi szórakozóhelyen szerettünk volna táncolni. A filmben ez még vicces volt, de személyesen már egyáltalán nem" – mesélte egy televíziós interjúban Heather, aki azt is elárulta, hogy soha többé nem ment sehová Tommal.

  • Mick Jaggernek kicsi a szerszáma

Ezt olvasva az ember azt gondolná, hogy egy sértett hölgyrajongó terjeszt ilyen híreket a legendás zenészről, pedig nem így van: Keith Richards állítja ezt Mickről. A híres zeneszerző azt mesélte, hogy egyszer véletlenül meztelenül látta Jaggert a zenekari öltözőben, és ekkor pillantotta meg az igencsak méreten aluli hímtagot.

Többen is felháborodtak Richards kijelentésén, ám ez mit sem változtatott azon, hogy mindenki Mick Jagger péniszéről beszélt. Exfelesége védelmébe vette a Rolling Stones énekesét, és azt nyilatkozta: Keith egyszerűen csak féltékeny Mick sikereire. A sztár – aki nemrég született gyermekéről hallani sem akar – azóta valószínűleg már túllépett az eseten.

Keith Richards szerint Mick Jaggernek kicsi a szerszáma Forrás: AFP/Kevin Winter
  • Stallone nyakába akartak varrni egy terhességet

A szexi modell, Janice Dickinson szinte minden sztárról tudott valami pikáns sztorit mesélni, a 70-es, 80-as, 90-es évekből. A lista olyan hosszú lenne, hogy nem is érdemes belekezdeni, kivéve egy sztorit, ami kissé kellemetlen mindkét fél számára. Sylvester Stallone és az amerikai modell valóban randizgattak közel egy évig a 90-es évek elején.

A románc egészen a terhességi botrányig tartott, amikor Dickinson azt állította, Stallonétól terhes. A híres színész kíváncsi volt, hogy miért ilyen biztos ebben, mire Janice azt válaszolta, érzi, és kész. Később azonban kiderült, hogy Michael Birnbaum a kisbaba édesapja. Ezek után Stallone – akinek a lányai ragyogtak a legutóbbi Golden Globe-gálán – csak annyit mondott egykori barátnőjének: "Ha nem mondasz rólam rosszat a jövőben, akkor én sem fogok kígyót-békát köpködni rád."

Forrás: Giphy
  • Roberto Cavalli elkotyogta Jennifer Lopez terhességét

A szexi énekesnő sokat köszönhet Cavallinak, hiszen a világhírű stílustanácsadó mindig gondoskodott arról, hogy JLo megjelenése mindig kifogástalan legyen a vörös szőnyegen. A baráti viszonynak köszönhetően Roberto időnként hamarabb lett beavatva bizonyos titkokba, ám a tudás olykor felelősséggel jár, Cavalli pedig ezt elszúrta.

A 76 éves férfi jóval idő előtt tudta meg, hogy Lopez ikreket vár Marc Anthonytól, és azt is tudta, hogy lázasan készülnek a nyilvános bejelentésre. A stylist azonban véletlenül elszólta magát, innen pedig már nem volt visszaút. A fiatal férfiakat meghódító énekesnő nyilvánvalóan nem örült a dolognak, de nem került sor kenyértörésre emiatt, hiszen Cavallit nem rossz szándék vezérelte.

Jennifer Lopez megbocsájtott Roberto Cavallinak Forrás: AFP/Rob Loud
  • Paris Hilton pedig Christina Aguilera áldott állapotát hozta nyilvánosságra

Úgy tűnik, viszonylag rendszeres, hogy hamarabb érkeznek hírek a sztárbabákról, mint ahogy azt a leendő szülők eltervezték. 2007-ben Paris és Christina egy egy vegasi clubban buliztak, amikor a Hilton lány váratlanul a színpadra lépett, és hangosan köszönteni kezdte a buliban megjelent barátait, többek között a gyönyörű, állapotos Christina Aguilerát.

Az énekesnő nem győzött megbújni a tömegben, a kezébe temette az arcát, hátha akkor nem látszik a lányos zavara, de akkor már késő volt. A 36 éves énekesnő ugyanolyan kegyelmesen viselkedett, mint JLo a saját barátjával: nem lett botrány a leleplezett hír miatt.

Paris Hilton kifecsegte Christina Aguilera titkát Forrás: AFP
Sztárok, akik rajongójukkal házasodtak: Patrick Dempsey-től Adam Sandlerighttp://www.life.hu/sztarok/20170320-patrick-dempsey-adam-sandler-es-mas-sztarok-akik-rajongojukkal-hazasodtak.htmlRengetegen álmodoznak arról, hogy egy nagy sztár felfigyel rájuk a tömegben, és mint a mesékben, boldogan élnek, míg meg nem... A legtöbbek számára ez valóban csak álom marad, de vannak olyan szerencsések, akikkel tényleg megtörténik a lehetetlen. Patrick Dempsey és Adam Sandler is egy olyan nőt vett el, aki odavolt érte! TV + SztárokOrigoVilágsztárok, akik gazdagok voltak, és celebek, akik nagyon szegényekhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-vilagsztarok-akik-gazdagok-voltak-es-celebek-akik-nagyon-szegenyek.htmlNehéz elképzelni, hogy a ma luxuskörülmények között élő igaz világsztároknak egykor ételre sem jutott, pedig nem egy van köztük, akinek családja nagyon szegény volt. Ilyen Leonardo DiCaprio is, de nincs egyedül. Akadnak azonban olyanok is, akiknek már a hírnév előtt sem volt gondjuk, hiszen szüleik mesés vagyonra tettek szert. Ki gondolná, hogy például Mila Kunisnak sosem kellett aggódnia? Nézd meg, kik vannak még a listán! TV + SztárokAFPÍgy néztek ki gyerekkorukban a világsztárok - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170309-igy-neztek-ki-gyerekkorukban-a-vilagsztarok.htmlBizony a legnagyobb világsztárok is édes gyerekekként kezdték az életüket. Van, aki semmit nem változott, de van olyan is, akit fel sem ismernénk! Kitalálod, hogy melyik híresség látható a képeken? TV + Sztárok--Sztárok, akiknek muszáj volt lefogyniuk http://www.life.hu/sztarok/20170308-ot-sztar-akiknek-muszaj-volt-lefogyniuk.htmlBizony, néha a legnagyobb hírességeknek sem volt választásuk: ők azok, akiknek muszáj volt lefogyniuk. TV + SztárokOrigoEminemtől Amy Winehouse-ig: sztárok, akik droggal küzdöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20170222-sztarok-akik-rendszeresen-drogoztak.htmlÍme néhány híresség, akik komolyan szenvedtek valamilyen függőségtől. Közülük sokan életüket veszítették, de olyan is van, aki győzött a szenvedélyével szemben. TV + SztárokOrigoSztárok, akik gyilkoltak: O.J. Simpsontól Oscar Pistoriusighttp://www.life.hu/sztarok/20170220-sztarok-akik-brutalis-gyilkossagot-kovettek-el.htmlAz, hogy valaki ismert, még nem jelenti azt, hogy jó ember is. Rengeteg híresség követett el brutális gyilkosságot, de sajnos nem mindenki kapta meg érte a méltó büntetését. Többnyire kivétel nélkül az összes ilyen ügy híressé vált, a nyilvánosság végig nyomon követhette, mivel védekeznek az olyan bűnözővé vált, egykor példaképnek tekintett sztárok, mint O.J. Simpson vagy Oscar Pistorius. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.