Tóth Vera megrémült: szakadék felett állt le a hullámvasút

Forrás: Instagram/Tóth Vera -
halálfélelem hullámvasút Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera Amerikában élvezi ki szabadságát barátai társaságában, és bizony az extrém élményeket sem hagyják ki. Az egyik ilyenből azonban rémálom lett: a hullámvasúton halálfélelme volt az énekesnőnek.

Tóth Vera folyamatosan küldi helyzetjelentéseit Amerikából, látszik, hogy kiválóan szórakozik a tengerentúlon. Énekelt és kirándult is amellett, hogy falatnyi sortban mutogatta lábait. Természetesen az extrém élmények sem maradhattak ki, ezért látogattak el a Universal Studióba.

Tóth Vera megrémült: szakadék felett állt le a hullámvasút Forrás: Instagram/Tóth Vera

Kihagyhatatlan mindenki számára, aki Los Anglesben jár, Vera azonban kellemetlen élménnyel távozott. "Mi is készültünk rá, a Harry Potter Szellemvasútra nagyon kíváncsiak voltunk, mert azt olvastuk, kicsit félelmetes, sikongatós. Hát így is volt, élveztük, egészen addig, amíg meg nem állt alattunk a gép. Először azt hittem, hogy pár másodperc leállás az egész. De amikor kiderült a koromsötétben, egy szakadék felett lebegve, lekötött karral, hogy egyelőre nem tudják, meddig tart a műszaki hiba kijavítása... Konkrétan halálfélelmem volt, a barátaim nyugtattak. Végül vagy tíz percig tartott, de addig szörnyű volt" - mesélte a Ripostnak az énekesnő, aki később egy medencés fotót is közzétett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.