Bódi Sylvi szörf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exek az édenben háziasszonya, Bódi Sylvi minden lehetőséget megragad, ha a szörfözésről van szó. Ezúttal a forgatási szünetben ruccant el a Karib-tengerre. Tudod, ki kísérte el?

Az egykori playmate egyetlen szerelme évek óta nem más, mint a szörfözés. Szerencsésnek érzi magát, hiszen a világ legszebb helyein hódolhat szenvedélyének, több gyönyörű szörfös társával együtt. Ezúttal azonban kevesebb ideje marad hobbijára, ugyanis elvállalta az Exek az édenben című műsor háziasszonyi szerepét. Imádja a munkáját, viszont még így is minden percet megragad, hogy a hullámlovaglásnak hódolhasson. A Karib-tengerre ruccant el éppen, hogy felkutassa a legszuperebb hullámokat. És hogy ki kísérte őt el? Nem más, mint az édesapja.

Szexi fotót villantott Bódi Sylvi

Bódi Sylvi mostanában egyre több alkalommal mutat szexi fotót valamilyen egzotikus helyről. Így kell kedvet csinálni egy kis utazáshoz!
Madár mások előtt pukizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-madart-fia-leegette-edesapjat-fingadozik-a-sztar.htmlMadár jó nagy slamasztikába került Ördög Nóra műsorában. Saját fia buktatta le... TV + SztárokOrigoMadár mások előtt pukizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-madart-fia-leegette-edesapjat-fingadozik-a-sztar.htmlMadár jó nagy slamasztikába került Ördög Nóra műsorában. Saját fia buktatta le... TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla, a rusnyázós lány bestresszelt a kamerák előtt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170322-megyeri-csilla-panikba-esett.htmlA rusnyázásról elhíresült lányt hamar felkapta a média. A botrányos viselkedéséről híres Megyeri Csilla ezúttal az Édes Életben mutatja meg, hogyan él... TV + SztárokOrigoNádai Anikó beszólt Ördög Nórának - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170321-nadai-aniko-beszolt-ordog-noranak-foto-video.htmlNádai Anikó először a Gyertek át! című műsorban emlegette Ördög Nórát, most pedig az Instagram-oldalán kóstolta be, persze burkoltan, a tehetséges műsorvezetőt. TV + Sztárok--Hódi Pamela motorral közlekedik- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170320-hodi-pamela-motorozni-fog-foto.htmlHódi Pamela nagy álma vált valóra: ezentúl kétkeréken fogja róni az utakat. TV + Sztárok--Vastag Csaba nem számít véres küzdelemre- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-vastag-csaba-es-abraham-edit-komolyan-veszik-feladatukat.htmlVastag Csaba is színesíti A Nagy Duett legújabb sztárvetélkedőjének listáját. Párja pedig a Barátok közt egykori zsémbes karakterét, Claudiát megformáló, Ábrahám Edit lesz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.