Klapka-végrendelet: Christiannak DNS-tesztet kell csináltatnia

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre a kezükbe vehették Klapka György végrendeletét az örökösei. Ami benne áll, annak viszont nem örült mindenki, az üzletember néhány állítását döbbenten fogadta a család. 

A Story magazin úgy tudja, Klapka öt évvel ezelőtt készült végrendeletében súlyos állítások szerepelnek, az üzletember még eddig vérrokoninak hitt kapcsolatokat is cáfol, vagy éppen megkérdőjelez, így DNS-tesztekre is sor kerülhet.

Klapka György leszögezte, a második feleségétől,

Koltai Maritól született fiát, az 53 éves Gyurit kizárná az öröklésből, mert nem ő a vér szerinti apja. A végrendelet szerint Mary Zsuzsival közös legidősebb fiának, a Németországban élő Christiannak DNS-teszttel kell igazolnia, hogy valóban rokonok Klapkával.

Klapka György Fotó: Nagy Attila - Origo

Klapka Sandy a lapnak elmondta, hogy apja többször is mondta, hogy Gyuri nem örököl utána, mert már megkapta a részét, de azon megdöbbent, hogy Christian talán nem is a testvére. Sandy hozzátette, elképzelhető, hogy nem ez a legutolsó végrendelete apjának, mert időről időre újraíratta. Hozzátette, hogy ha a testvérek közül bármelyiknek DNS-tesztre kéne menni, akkor közösen döntenek, hogy tartják-e magukat az üzletember végakaratához.

Halott babát temetett el a Kensington-palota kertjében Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-halott-babat-temetett-el-a-kensington-palota-kertjeben-diana.htmlJane Parsons, Diana hercegnő személyi titkára 25 levelet ajánlott fel árverésre, amelyeket a hercegnő neki írt még házassága elején. Az írásokból olyan sokkoló, eddig rejtve maradt dolgok is kiderültek, amikről talán jobb lenne, ha nem is tudnánk. TV + Sztárok--Így néztek ki gyerekkorukban a magyar hírességek - 1. részhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-igy-neztek-ki-gyerekkorukban-a-magyar-hiressegek-sztarok.htmlMegmutatjuk, milyen édes gyerekként kezdték az életüket közkedvelt magyar hírességeink. Van, aki le sem tagadhatná, hogy ő van a képen, de akad olyan is, akit fel sem ismernénk! Kitalálod, hogy melyik híresség látható a képeken? TV + SztárokOrigoGeorge Michael tudta, hogy nemsokára meghalhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-george-michael-tudta-hogy-nemsokara-meghal-az-orvosa-szerint.htmlGeorge Michael orvosa arról beszélt, a zenész méltósággal kezelte, hogy közeleg a vég. TV + Sztárok--Íme, egy régi fotó került elő Alföldi Róbertrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-regi-foto-kerult-elo-alfoldi-robertrol.htmlNosztalgiafotóval emlékszik a régi időkre Szily Nóra. TV + Sztárok--Óriási péniszt rajzoltak élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170319-oriasi-peniszt-rajzoltak-a-sport1-en.htmlA csatorna szakértője élő adásban rajzolt hatalmas péniszt. Nem tudni, így akarta-e, de végül ők is elnevették a dolgot. TV + Sztárok--Bejelentkezett az anyakönyvvezetőnél Berki Krisztián és Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20170319-bejelentkezett-az-anyakonyvvezetonel-berki-krisztian-es-hodi-pamela-hazassagkotesre.htmlÚgy tűnik, Berki Krisztián és Hódi Pamela szándékai komolyak, és valóban összekötik hivatalosan is az életüket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.