gázolás Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szorcsik Viki maga posztolta a fényképet, amelyen a kerékpárja egy autó alá van szorulva.

"Áruljátok mar el autósok, miért nem tudtok jobban odafigyelni és körültekintőbbek lenni az utakon? Konkrétan a szerencsén múlott, hogy nem gyűrt teljesen maga alá ez az autós és nem döglöttem meg az előbb mindezt úgy, hogy én teljesen szabályosan mentem...." - írta ki a színésznő a Facebook-oldalra, majd pedig megosztotta ezt a képet:

Levele így folytatódik: ... hogy a budos francba lehet kikanyarodni ugy jobbra, hogy nem nez el csak az ellenkezo iranyba es gazt ad es letarol?? Hogy?? Ki hallott meg ilyet? Dobbenet! Eletveszely Budapesten biciklivel kozlekedni, foleg a belvarosban! Mar tegnap majdnem elutottek ketszer, de az utolso pillanatban megusztam erre ma meg! Tessek! Megkaptam! Teny, hogy vigyaztak ram odafenn most is! "csak"a hatamrol jott le a bor....szoval szerencses vagyok, hogy a pedalom beakadt a kocsi sarvedojebe es igy nem tudott maga ala gyurni teljesen! A baj, hogy eszre sem vette, ahogy elutott csak tolt egy par masodpercig en meg uvoltottem....tele van tokom a barmokkal!!!

Ulhetek orakig most a korhazba! Szerencse es hala, hogy elek es hogy a kuyam nem volt velem, mert o nem uszta volna meg! Konyorgom figyeljunk mar oda egyamasra!!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.