Gregor Bernadett Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett és kisfia, Álmos is szerepeltek Ördög Nóra műsorában. A reggeli műsorban közös élményeikről vallottak...

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor ismét tarolt, hiszen egy újabb sztár mindennapjairól rántotta le a leplet. Korábban az is kiderült, hogy Madár mások előtt pukizik most pedig Gregor Bernadett került górcső alá.

Gregor Bernadett nem szégyelli, hogy reggelente gyűrött az arca Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Álmos elmesélte, nem zavarja, hogy anyukája híres és írnak róla az újságok, mert ebbe született bele. Sokszor kíséri el édesanyját a színházba is, szereti őt nézni.

Elárulták azt is, hogy nagyon bensőséges a viszonyuk, mindent megbeszélnek egymással és nagyon sok időt szánnak a nagy beszélgetésekre is.

Mészáros Árpád Zsolt fia bevallotta közös titkukat

Mészáros Árpád Zsolt laza apukának tartja magát, de azért erre a beszólásra még ő sem számított a kisfiától. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban Merse nem rejtette véka alá a közös titkukat sem.

Veszélybe kerülhet Pumped Gabo érettségijehttp://www.life.hu/sztarok/20170329-pumped-gabo-edesanyja-aggodik-a-fia-tanulmanyai-miatt.htmlPumped Gabo édesanyja elárulta, hogy mitől fél leginkább a fia jövőjével kapcsolatban. TV + Sztárok--Megtalálhatták Máté Péter titkos szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20170329-mate-peter-titkos-szerelmet-talaltak-meg.htmlA rendkívül tehetséges Máté Pétertől 1984-ben kellett végleg elbúcsúzniuk a rajongóknak és a családnak, állítólagos egykori szerelme azonban még a mai napig kijár a zenész sírjához. TV + Sztárok--Klapka György nem volt olyan gazdag - ezt állítja rokona, Répás Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20170329-klapka-gyorgy-nem-is-volt-olyan-gazdag.htmlSzerdán derül ki, hogy mi áll pontosan Klapka György végrendeletében, az egyik rokona szerint nagy meglepetést tartogat a végakarat, méghozzá azt, hogy az Aranyember nem volt olyan gazdag. TV + Sztárok--Sarka Kata nem nyilatkozik többé a magánéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-sarka-kata-nem-beszel-a-maganeleterol.htmlSarka Kata nem éppen arról volt híres, hogy rejtegetné a magánéletét, nemrég még azt is kiteregette, hogy Hajdú Péter annak idején megcsalta őt. Most azonban eldöntötte, hogy nem beszél többé intim dolgairól... TV + Sztárok--Hujber Feri mindenkiből hülyét csinálthttp://www.life.hu/sztarok/20170329-hujber-feri-beismerte-mindekibol-hulyet-csinalt.htmlHujber Feri néhány héttel ezelőtt meglepő kijelentéseket tett egy reggeli műsorban. Az egész ország napokig a sztár elmeállapotával volt elfoglalva. Mindenki azt találgatta, vajon a színész megbolondult, vagy csak mindenkit hülyére akar venni... Úgy tűnik, az utóbbi feltevés volt a helyes. TV + SztárokOrigoIstenes Bence nélkül folytatódik az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-istenes-bence-nelkul-folytatodik-az-x-faktor.htmlIstenes Bence Németországban próbál szerencsét, bár továbbra is az RTL Klub alkalmazottja. Az X-Faktorban viszont valószínűleg nem fog feltűnni, de kérdés, hogy vajon ki vezeti majd, ha nem Bence.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.