Istenes Bence Németországban próbál szerencsét, bár továbbra is az RTL Klub alkalmazottja. Az X-Faktorban viszont valószínűleg nem fog feltűnni, de kérdés, hogy vajon ki vezeti majd, ha nem Bence.

Már Németországban él Istenes Bence a családjával, de végleg nem hagyta el Magyarországot. Az RTL Klubbal sem szakadt meg a kapcsolata, hiszen ő fogja vezetni az újrainduló Survivort. Sajtóértesülések szerint azonban az X-Faktort nem vállalta el Bence.

Istenes Bence és Csobot AdélForrás: Instagram

A Bors egy informátorra hivatkozva azt állítja, hogy Bence biztosan nem lesz Magyarországon az X-Faktor alatt, mert éppen elég időt vesz majd el a családjától a valóságshow forgatása. Sok mindenről lemarad majd, például a kisfia egyéves szülinapjáról, de hoznia kell áldozatokat, a tehetségkutatót viszont nem vállalta. Ezt támasztja alá Bence videóblogja is, melyben a műsorvezető újra leszögezi, hogy nem tűnik el teljesen az RTL Klubról, hiszen láthatjuk majd a Hagyjál főzni!-ben és a Survivorben, de az X-Faktort nem említette. Arról azonban nem tudni, hogy ha valóban nem Bence vezeti majd a tehetségkutatót, akkor kinek adják majd ezt a feladatot.