EVEREST EXPEDÍCIÓ 2017 Katmandu Lilu Nepál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu is tagja a Magyar Everest Expedíció 2017-nek, és már meg is érkeztek Katmanduba. A műsorvezető a leghíresebb sztúpa előtt fotózkodott.

"Szinte érzem, ahogy jóllakik a szívem ezeken a helyeken... #boldogvagyok #éshálás" - írta a Lilu a fotóhoz. Ennek alapján biztosak lehetünk benne, hogy a népszerű műsorvezető nagyon élvezi az utazást. A hosszú repülőút után már kipihneve indult városnézésre, akkor készült a kép a Boudhanáth sztúpa előtt.


Lilu az Everest trekking csapat tagjaival hétfőn indult Nepálba. Ennek a teamnek a tagja Klein Dávid és Suhajda Szilárd is, akik azért utaztak a távoli országba, hogy oxigénpalack nélkül másszák meg a Mount Everestet.

Michael Schumacher fia, Mick először beszélt az apjáról a baleset ótahttp://www.life.hu/sztarok/20170329-michael-schumacher-fia-mick-eloszor-beszelt-az-apjarol-a-baleset-ota.htmlMick Schumacher is ígéretes sportkarrier elé néz, a 18 éves fiúnak nagyratörő tervei vannak. Szeretné az apját túlszárnyalni, akiről először beszélt a nyilvánosság előtt a tragikus síbaleset óta.TV + Sztárok--Selena Gomez romantikus fotót posztolt http://www.life.hu/sztarok/20170329-selena-gomez-buenos-airesben-romantikazik.htmlSelena Gomez és The Weeknd felhőtlen boldogságáról készültek fotók a napokban. Mit fog szólni ehhez Justin Bieber? TV + Sztárok--Gregor Bernadett kisfia, Álmos családi életükről mesélt- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170329-gregor-bernadett-zombikent-fest-reggelente-a-fia-szerint.htmlGregor Bernadett és kisfia, Álmos is szerepeltek Ördög Nóra műsorában. A reggeli műsorban közös élményeikről vallottak... TV + Sztárok--Hódi Pamela balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170329-hodi-pamela-kocsijaval-karambolozott.htmlHódi Pamela kedd este szenvedett autóbalesetet az Árpád hídon. TV + SztárokOrigoJakupcsek Gabriella elbúcsúzott az Egymás szemében rajongóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-jakupcsek-gabriella-elbucsuzott-a-rajongoitol.htmlJakupcsek Gabriella a Facebook-oldalán búcsúzott el mindenkitől, műsora, az Egymás szemében ugyanis véget ért. A rajongói nem örülnek. TV + Sztárok--Adorján Bálint elárulta: Ilyen Jennifer Lawrence valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-adorjan-balint-elmselte-milyen-jennifer-lawrence.htmlAdorján Bálint színésznek lehetősége nyílt közelebbről megismerni a 26 éves hírességet, hiszen az új filmjében együtt dolgoztak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.