A rendkívül tehetséges Máté Pétertől 1984-ben kellett végleg elbúcsúzniuk a rajongóknak és a családnak, állítólagos egykori szerelme azonban még a mai napig kijár a zenész sírjához.

Idén lesz 33 éve, hogy Máté Péter elhunyt, fájdalmasan fiatalon. Mindössze 37 éves volt a tehetséges zenész, mikor távozott az élők sorából, családja és rajongói azóta sem feledik. A Napi Ász állítása szerint pedig van még egy titkos személy, aki örökké emlékezni fog Máté Péterre, és ő nem más, mint a zenész eltitkolt szerelme. Az asszony a mai napig hetente kilátogat Máté Péter sírjához. 

Máté PéterFotó: Kaiser Otto

"Számomra még mindig él! Vidám, életigenlő ember volt, aki pillanatok alatt a szívembe lopta magát. Irigylésre méltó volt az, amilyen könnyedséggel élte az életet. Éppen ezért minden pillanatban rettegtem, hogy elveszítem"idézi a Blikk a nő nyilatkozatát, aki nem akarja felfedni a kilétét.

Szeretőjénél érhette a halál Máté Pétert
Az ország elveszítette a rendkívül tehetséges zenészt, Máté Pétert, akit gyönyörű, szívhez szóló dalai halhatatlanná tettek. Máté Péter a két végén égette a gyertyát, és állítólag szeretőjénél érte a halál. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.