Zimány Linda minden erejével A Nagy Duettre készül

Fotó: Borzi Vivien -
TV2 A Nagy Duett Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen az április 2-án induló A Nagy Duett című műsorban.

A gyönyörű ügyvédbojtár ma ünnepli 31. születésnapját, ám a nagy bulizásra még várni kell, ugyanis Linda jelenleg gőzerővel készül a hétvégi első megmérettetésre: április 2-án elrajtol A Nagy Duett a Tv2 csatornáján.

Kevesen hinnék, de az ügyvédi gyakorlatát töltő Linda minden enegiáját és erejét befekteti annak érdekében, hogy a legjobb formáját nyújtsa az élő adásban.

A Nagy Duettben Zimány Linda Oláh Gergő oldalán mutatkozik be Fotó: Borzi Vivien

"Nagyon-nagyon várom már a vasárnapot és legalább ennyire izgulok is. Most csak ez van a fókuszban,

mindent megteszek, hogy a lehető legjobb formámat hozzam,

ebben pedig Gergő a legjobb partner. Még különórát is veszek éneklésből, hogy minél jobb lehessek. Munka, próbák és edzés- jelenleg ebből áll az életem. Nem tagadom, eléggé fárasztó, de nagyon élvezem minden egyes percét és alig várom, hogy a nézők is lássák a produkciónkat. Remélem jó sok szavazatot kapunk majd és továbbjutunk a következő élő adásba is."- mesélte lelkesen Linda, aki hozzátette, hogy imád versenyezni és a versennyel kapcsolatos álma, hogy bejussanak a döntőbe.

Rehearsing rehearsing @tv2anagyduett @tv2official @olahgeriofficial

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

"Szeretem a versenyhelyzeteket, mindig motiválnak. A Nagy Duettben is az a célunk Gergővel a szórakoztatás mellett, hogy minél tovább juthassunk.

Nagy álmom, hogy a döntőben álljunk.

Remélem a nézők szavaznak majd és adásról-adásra segítenek minket!"- ecsetelte a szépséges modell, aki azt is elárulta, kik izgulnak majd érte a nézőtéren.

"Természetesen a szüleim most is, mint mindenben, mellettem állnak.

Anyukám és apukám is elkísérnek az élő show-ra,

szerintem még nálam is jobban izgulnak!"- mondta nevetve Linda.

Gregor Bernadett meglepő dolgot tesz, ha idegeshttp://www.life.hu/sztarok/20170328-gregor-bernadett-ezt-teszi-otthon-ha-ideges.htmlA Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban ezúttal Gregor Bernadett, Czutor Zoli és Emilió állják a sarat...TV + Sztárok--Pumped Gabó és Ági kapcsolata véget ér?- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-pumped-gabo-megcsalta-baratnojet-video.htmlPumped Gabó és kedvese, Ági először a Nyerő Páros című műsorban mutatkozott be együtt. Az olaszos temperamentumú páros, veszekedései és káromkodásai ellenére hamar belopta magát a nézők szívébe. Olyannyira, hogy most saját valóságshow-t is indítottak velük... TV + Sztárok--Király Viktor készen áll az apaságrahttp://www.life.hu/sztarok/20170327-kiraly-viktor-szivesen-lenne-mar-apa.htmlKirály Viktor jelenleg a szinglik életét éli, ám testvére kisbabája benne is felébresztette az apai ösztönöket... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoIszak Eszti elárulta, miért tűnt el- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-iszak-eszti-nem-akart-maganeleterol-nyilatkozni-video.htmlIszak Eszti tavasztündérként libegett csodaszép selyem ruhájában az idei Glamour Gálán. Kollégánkank azt is elárulta, miért láthatjuk mostanában csak ritkán hasonló rendezvényeken.TV + Sztárok--Nádai Anikó beszólt Ördög Nórának - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170321-nadai-aniko-beszolt-ordog-noranak-foto-video.htmlNádai Anikó először a Gyertek át! című műsorban emlegette Ördög Nórát, most pedig az Instagram-oldalán kóstolta be, persze burkoltan, a tehetséges műsorvezetőt. TV + Sztárok--Megyeri Csilla, a rusnyázós lány bestresszelt a kamerák előtt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170322-megyeri-csilla-panikba-esett.htmlA rusnyázásról elhíresült lányt hamar felkapta a média. A botrányos viselkedéséről híres Megyeri Csilla ezúttal az Édes Életben mutatja meg, hogyan él... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.