Zimány Linda mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen az április 2-án induló A Nagy Duett című műsorban.

A gyönyörű ügyvédbojtár ma ünnepli 31. születésnapját, ám a nagy bulizásra még várni kell, ugyanis Linda jelenleg gőzerővel készül a hétvégi első megmérettetésre: április 2-án elrajtol A Nagy Duett a Tv2 csatornáján.

Kevesen hinnék, de az ügyvédi gyakorlatát töltő Linda minden enegiáját és erejét befekteti annak érdekében, hogy a legjobb formáját nyújtsa az élő adásban.

A Nagy Duettben Zimány Linda Oláh Gergő oldalán mutatkozik beFotó: Borzi Vivien

"Nagyon-nagyon várom már a vasárnapot és legalább ennyire izgulok is. Most csak ez van a fókuszban, mindent megteszek, hogy a lehető legjobb formámat hozzam, ebben pedig Gergő a legjobb partner. Még különórát is veszek éneklésből, hogy minél jobb lehessek. Munka, próbák és edzés- jelenleg ebből áll az életem. Nem tagadom, eléggé fárasztó, de nagyon élvezem minden egyes percét és alig várom, hogy a nézők is lássák a produkciónkat. Remélem jó sok szavazatot kapunk majd és továbbjutunk a következő élő adásba is."- mesélte lelkesen Linda, aki hozzátette, hogy imád versenyezni és a versennyel kapcsolatos álma, hogy bejussanak a döntőbe.

Rehearsing rehearsing @tv2anagyduett @tv2official @olahgeriofficial

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

"Szeretem a versenyhelyzeteket, mindig motiválnak. A Nagy Duettben is az a célunk Gergővel a szórakoztatás mellett, hogy minél tovább juthassunk. Nagy álmom, hogy a döntőben álljunk. Remélem a nézők szavaznak majd és adásról-adásra segítenek minket!"- ecsetelte a szépséges modell, aki azt is elárulta, kik izgulnak majd érte a nézőtéren.

"Természetesen a szüleim most is, mint mindenben, mellettem állnak. Anyukám és apukám is elkísérnek az élő show-ra, szerintem még nálam is jobban izgulnak!"- mondta nevetve Linda.