Maradj talpon! (vetélkedő) Gundel Takács Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor az Origó munkatársaként, de egy korábbi műsoráért, a maradj Talpon!-ért kapott díjat.

Gundel Takács Gábor a díjátadón elmondta, pontosan mit csinál az Origónál, és arról is beszélt, hogy szerinte talpon marad-e nélküle korábbi műsora.

Nemcsák Károly-Darvasi Ilona: válásukról vallott a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-nemcsak-karoly-darvasi-ilona-valasukrol-vallott-a-szineszno.htmlAmikor felröppent a hír, hogy Nemcsák Károly és Darvas Ilona válnak, a színésznő a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házasságának válságát. Hogy miért? Így szerette volna elejét venni a pletykáknak. Akkor derült ki az is, hogy már másfél éve különélnek, mindketten új életet alakítottak ki. A színészpár azonban papíron még mindig együtt van. TV + SztárokMTISebestyén Balázs: "Bátornak kell lenni!"http://www.life.hu/sztarok/20170330-sebestyen-balazs-nyerte-a-televizios-ujsagirok-dijatadojanak-legjobb-ferfi-musorvezeto-dijat.htmlSebestyén Balázs nyerte a Televíziós Újságírók Díjátadójának, Legjobb férfi műsorvezető díját, valamint a Gyertek át című műsora is díjazott lett. Balázs a sikerének titkáról mesélt, valamint választ kapunk a kérdésre, vajon ő váltja-e majd Istenes Bencét az X-Faktorban. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSarka Kata mellei megnőttek? Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170330-sarka-kata-mellei-megnottek.htmlEgy olyan fotót tett fel a Facebookra Sarka Kata, amelyen jóval nagyobbnak látszanak a mellei, mint általában, így aztán azonnal el is kezdődtek a találgatások: plasztikáztatott volna? TV + Sztárok--Sarka Katát a Facebookon támadjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-sarka-katat-a-facebookon-tamadjak-kovetoi.htmlBiztosan nem gondolta Sarka Kata, hogy posztja, amelyben arról ír, hogy kislánya megkívánta a gyümölcsszusit, kiveri a biztosítékot a követőinél. Pedig de. A celebanyukába csúnyán belekötöttek a kommentelők. TV + SztárokOrigoJövő hétvégén házasodhat Debreczeni Zita és Giannihttp://www.life.hu/sztarok/20170325-jovo-hetvegen-hazasodhat-debreczeni-zita-gianni.htmlSzűk családi körben, a jövő hétvégén mondja ki a boldogító igent egymásnak Debreczeni Zita és Gianni. A házasulandók a lapinformációt egyébként nem erősítették meg. TV + SztárokOrigoHajdú Péter: "Nem tervezek gyereket, és nem akarok megnősülni!"http://www.life.hu/sztarok/20170327-hajdu-peter-nem-tervez-gyereket-es-nem-akar-megnosulni.htmlHétfőn reggel még arról lehetett olvasni, hogy Hajdú Péter akár újra is házasodna. Nos, a tévés cáfol, állítja, egy nyilatkozatát értették félre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.