Nem kell hinni a szellemekben ahhoz, hogy furcsa jelenségeket tapasztaljunk magunk körül. Ezek közül néhány arra utal, hogy egy szellem próbál kapcsolatba lépni velünk.

Sokszor érzed azt, hogy nem vagy egyedül? Érdekes érzeteid vannak, és nem tudod, minek köszönhetőek? Talán most megtalálod mindre a választ. 

Furcsa zajok, hangok 

Ha időnként mindenféle ok nélkül csengeni kezd a füled, sípoló hangot vagy zörejt hallasz, de nem látni semmilyen logikus okát, akkor előfordulhat, hogy természetfeletti oka van a jelenségnek. Amanda Linette Meder médium szerint ez is egy jele annak, hogy egy kísértet próbál kapcsolatba lépni veled.

Ha sípoló hangot vagy zörejt hallasz, lehet, hogy a túlvilágról üzennének nekedForrás: Thinkstock

Szorongáshoz hasonló érzelmek

Sokan számolnak be indokolatlan érzelmekről, amelyeknek nem tudják az okát. Ha az életedben nem történt semmi olyan, ami kiválthatna szorongást, de te mégis nyomást érzel a mellkasodban, akkor szinte biztos: egy szellem próbál veled kommunikálni.

Visszatérő számok

Szinte mindenki életében vannak olyan időszakok, amikor folyamatosan ugyanazokkal a tárgyakkal, színekkel, számokkal találja szembe magát szinte mindenhol. De ne gondold azt, hogy ez merő véletlen lenne. Ez is az üzenet egyik formája, amit rajtad kívül senki nem érzékel, és megfejteni is csak te tudod. 

Sokszor úgy érzed, nem vagy egyedül

Sétálás vagy ücsörgés közben is azt érzed olykor, hogy nem vagy egyedül? Késztetést érzel, hogy magad mögé pillants, mert érzed valaki jelenlétét a hátad mögött? Ez nem azért történik, mert paranoiás vagy, hanem mert valószínűleg egy elhunyt lélek próbál közel kerülni hozzád. 

Forrás: Giphy

Furcsa látomások a perifériában 

A szemed sarkában furcsa alakokat, árnyakat látsz, de mire oda pillantasz, már nincs ott semmi? Ez akkor szokott gyakrabban megtörténni, ha a közelmúltban elveszítettünk egy szerettünket, aki időnként kapcsolatba szeretne lépni velünk – írta az Elite Daily.

Vajon léteznek szellemek?
Rengetegen állítják, hogy láttak, érzékeltek már kísértetet az életük során, de Brian Cox elméleti fizikus most felfedte az igazságot.