Pataky Attila szerint nem minden ufó barátságos

Forrás: Origo -
Pataky Attila ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila már találkozott földönkívüliekkel, ezért hihetünk neki, ha arra kér minket, hogy ne barátkozzunk velük. Nem mindegyik kedves ugyanis!

A zenész jól értesült, ha a Földön kívüli életről van szó, nemrég még a NASA-nak is beszólt, amikor bejelentették, hogy találtak hét Föld-szerű bolygót. Az énekes szerint ugyanis az egész csak egy nagy simli, a NASA pedig éjjel-nappal hazudik. Pataky Attila már nemegyszer találkozott földönkívüliekkel is, és óva int tőlük mindenkit.

Pataky Attila óva int mindenkit a földönkívüliektől Forrás: Origo

Szerinte ugyanis nem mindegyikük barátságos és kedves – például a sárkányfaj, a drachon –, ezért jobb, ha messziről elkerüljük őket, már ha tudjuk. Az alakváltó képességük miatt ugyanis meglehetősen nehéz őket felismerni, hiszen bárhol ott lehetnek. Pataky Attila azt is elárulta, hogy

a sztárok között is van ufó

– mondta a Best magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.