Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mesés házasságnak tűnik Vilmos és Katalin kapcsolata, ám most azt pletykálják, nem éppen szerelemből házasodtak. Állítólag II. Erzsébet nyomására jegyezte el Vilmos herceg Katalint.

Nem lenne egyedülálló a kényszerházasság a királyi családban, hiszen Károly herceg sem Dianát szerette, mégis őt kellett annak idején elvennie. Sokáig halogatta házasságát, ahogy Vilmos herceg is próbálta. A királyi sarj ugyanis nem nagyon akarta az oltár elé vezetni Katalint, nem hiába csúfolták annak idején Waity Katie-nek évekig.

Katalin és Vilmos esküvője kényszer hatására jött létre? Forrás: AFP

Vilmos herceg ugyanis majdnem egy évtizedig váratta Katalin hercegnét, akinek kifizetődött a türelme. Arról pletykálnak azonban, hogy ezt II. Erzsébetnek köszönheti. Ő volt az állítólag, aki erőltette a házasságot, amit Vilmos annyira nem akart. Nemrég láthattuk, hogy milyen életet is szánt igazából magának a királyi sarj: egy pasis kiruccanáson járt ugyanis egy síparadicsomban, ahol egy fehérneműmodellel szórakozott a herceg! Ezt persze dokumentálták is, azóta pedig Vilmos herceg állítólag külön szobában alszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.