Szép pénzt kap Stohl András a rádiózásért

Forrás: Origo -
Stohl András rádiózás fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új vizekre evez Stohl András: a színészetet rádiózásra cserélte, a Vígszínházat is otthagyta. Új szakmájában nincs tapasztalata, de emellett más nehézségekkel is meg kell küzdenie. Ennek ellenére a színész nagyon lelkes, azt állítják, nem véletlenül.

A hírek szerint nagyon szép pénzt kap Stohl a rádiózásért, nem hiába vállalta a hajnali kelést, és azt, hogy napi 50 kilométert kell vezetnie. Április végén mutatkozik be rádiós műsorvezetőként a Class FM reggeli műsorában. A Bors információi szerint a színésznek ugyan nincs gyakorlata a rádiózásban, de otthon van a bulvárban. Színházi munkatársak állítják, hogy András tudja, hogy ki az a Sarka Kata, és az aktuális hírekkel is képben van.

Stohl András jó pénzért vállalta a rádiózást Forrás: Origo

Stohl reggel hatkor kezdi majd a munkanapot, az adás 10 óráig tart. Utána részt kell vennie a következő napi műsor előkészítésében. Andrásnak a stúdió berendezésének kezelése is ismeretlen, azt is meg kell majd tanulnia.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.