Szörnyű családi titkairól mesélt a Való Világ egykori győztese. Édesanyja elhagyta őket, és csak később, édesapjától tudta meg, miért...

Aurelio élete nem volt felhőtlen: édesanyja elhagyta őket, és csak fiatal felnőttként tudta meg édesapjától, mi az ok, mesélte a Dunakanyar FM műsorában a sztár.

"Külföldön születtem, ami annak köszönhető, hogy édesanyám bajai születésű magyar leányzóként, fiatal korában kiment Svájcba, úgymond szerencsét próbálni. Be is jött neki, hiszen megismerkedett édesapámmal, aki akkoriban egy elismert és gazdag üzletember volt. Apámnak az előző házasságából már született két gyermeke. A féltestvéreim a mai napig Svájcban élnek, én életemben csak egyszer találkoztam velük. Nagyon rossz érzés, hogy tudok a létezésükről, de ezen kívül semmi információm nincs róluk" - mesélte őszintén a sztár.

VV AurelioForrás: Facebook/VV Aurelio

"2009 karácsonya előtt pár nappal hagyott el minket édesanyám. Akkor szétvertem egy ajtót, és sírva üvöltöztem, hogy ez nem lehet az én életem. Szembesülnöm kellett azzal, hogy anyám testi szolgáltatásokat nyújtott férfiaknak. Jobban szégyelltem magam, mint ő. Nagyon nehéz erről beszélnem... Nem tudtam elfogadni az igazságot, de így utólag már tudom, hogy a harag a legrosszabb tanácsadó. Azóta meg tudtam bocsátani neki, hiszen anya csak egy van."

Szerencsejátékból él VV Aurelio
A VV 6 győztese, Aurelio a Baukó Évával folytatott csatározásai közben vallotta be, hogy igenis szórja a pénzt, egyik nap úgy él, mint egy császár, félmilliónál is többet költ 24 óra alatt, utána pedig 2000 forintot oszt be három napra. És hogy honnan szed össze annyi pénzt, hogy így tudjon költekezni? Szerencsejátékkal!