Demcsák Zsuzsa a lánya szerint nem fürdik - Videó!

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa Vigyázat, gyerekkel vagyok! fürdés műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa is részt vett a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban, de lehet, hogy mára már megbánta a szereplést? 

Ördög Nóra új műsora bizony egyik hírességnek sem kedvez, sorra hullanak le a leplek a sztároktól, akik csak irulnak-pirulnak, miközben a csemetéik fesztelenül mesélik a kínosabbnál kínosabb történeteket a híres szülőkről.

Vicces titkot mesélt el édesanyjáról Tamara Forrás: TV2

Nemrég Madár került porondra, aki mindenki előtt szellent, aztán Gregor Bernadett, aki úgy fest reggelente, mint egy zombi, most pedig Demcsák Zsuzsa került terítékre, akiről szintén nem mindennapi titkot árult el a lánya. Azt kérdezték a gyermektől, hogy mi az, amit még soha nem látott az édesanyjától reggelente? Tamara pedig nem volt rest megmondani a választ: fürödni!

A sztáranyuka a közösségi oldalán természetesen korrigálta a műsorban látottakat, de mindenesetre elég viccesre sikeredett a televíziós szereplésük.

"Való igaz! A Vigyázat, gyerekkel vagyok műsorban szembesültem azzal, h a lányom szerint soha nem fürdök. Ők valóban nem látják a napi rituálém 4.30kor, hiszen alszanak. Én pedig minden nap fürdök és hajat mosok-ez pedig nem magyarázkodás."

Győrfi Pál nyilatkozott A Nagy Duett után: ő volt az első kieső - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-gyorfi-pal-esett-ki-a-nagy-duettbol-nyilatkozott-a-kudarcrol.htmlGyőrfi Pált a mentőszolgálat szóvivőjeként nap mint nap láthatjuk, énekhangját azonban a vasárnapi Nagy Duettben hallhattuk először és utoljára. Ő lett ugyanis a kieső, a Life.hu-nak pedig elmondta, mit gondol a kudarcról. TV + Sztárok--Aurelio szörnyű családi titkairól vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170403-aurelio-edesanyja-testi-szolgaltatasokat-nyujtott-ferfiaknak.htmlSzörnyű családi titkairól mesélt a Való Világ egykori győztese. Édesanyja elhagyta őket és csak később, édesapjától tudta meg, miért... TV + Sztárok--Michael Jackson fia az apja emlékére tetováltatott: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-magara-varratta-michael-jackson-legendas-kepet-a-fia.htmlPrince Jackson igazán tiszteletre méltó formáját választotta annak, hogy megemlékezzen 2009-ben elhunyt édesapjáról. TV + Sztárok--Kasza Tibi álmában simogatja magát: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-kasza-tibi-almaban-beszel-es-simogatja-magat.htmlHihetetlen intim információk láttak napvilágot Kasza Tibiről. A sztár erre nem volt felkészülve. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldót csak a ráncok zavarták a szobránhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-cristiano-ronaldot-szobran-csak-a-rancok-zavartak.htmlCristiano Ronaldónak szobrot állítottak Madeirán, ami a közvélemény szerint egy kicsit sem hasonlít rá. Kiderült, hogy a focistának mi is a véleménye a szoborról, ezt üzente ugyanis az alkotónak. TV + SztárokAFPSzerelmes fotót posztolt Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20170403-igy-turbekol-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlA szőke szépség meghitt fotót mutatott a közösségi oldalán: olvadoznak a követők. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.