Maradj talpon! (vetélkedő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilárd Zoltán a Maradj talpon! vetélkedőben sikeresen menetelt végig a párbajokon, így elnyerte a 25 milliós fődíjat. Fáradtan kezdett neki a játéknak, de végül milliomosként hajthatta álomra a fejét.

Megígérte menyasszonyának Szilárd Zoltán, hogy a Maradj talpon! vetélkedőből csak a fődíjjal tér haza, és így is tett. 25 millió forinttal gazdagabban aludhatott el este. Fáradtan indult neki a játéknak, de az álma biztos édes volt!

Zoltán megnyerte a Maradj talpon! főnyereményét Forrás: MTVA

"Előző este éjfél körül fejeztem be a munkát, és reggel kezdődött a forgatás, ezért elég fáradtan érkeztem" - mondta Zoltán, aki ennek ellenére, vagy éppen ezért sikeresen vette az akadályokat.

Reggel bementem, és este már 25 millió forintos nyereménnyel távoztam"

Zoltánnak gratulált Héder Barna Forrás: MTVA

„Nagyon sok szöveggel dolgozom nap mint nap, fordítok, lektorálok. Nagyon kell figyelnem a szóképekre a munkámban, rengeteg szó kerül elém, ezért nekem talán könnyebb tippelni egy ilyen játékban" - mesélte a nyertes, akit Héder Barna is csak dicsérni tudott. "Zoltán rendkívül összeszedetten játszott és ügyesen beosztotta az erejét a párbajok során. Nekem is hatalmas élmény, hogy ilyen hamar elvitte valaki a műsor fődíját, gratulálok neki" - mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.