Sebestyén Balázsék is kifejtették véleményüket a CEU-ról, méghozzá alaposan. Andy Vajna pedig azt mondta el, mi a véleménye a műsorvezetők állásfoglalásáról. Állítja, el fog beszélgetni Balázsékkal, mert hiányzott a műsorból a balansz.

Sebestyén Balázsék nem hagyták ki a Rádió1-en sugárzott reggeli műsorukból a CEU helyzetét, alaposan kifejtették véleményüket a hétvégi tüntetésekről és az egyetem helyzetéről. Balázs szerint az intézkedések egy nagyon rossz kort idéznek, és egyáltalán nem értenek egyet velük. A Reggeli Show-ban megszólalt a CEU rektorhelyettese is, mindezek után pedig csak az volt a kérdés, hogy vajon mit szól Andy Vajna ahhoz, hogy a rádiójában ilyen dolgok hangzanak el. Szerinte hiányzott a műsorból a balansz.

Andy Vajna a CEU-s műsorból hiányolta a balansztForrás: Pozsonyi Janka, Szabó Gábor

"Szerintem a mi rádiónk nem erről szól, tehát ez fura volt Balázstól. Úgy gondolom, ha csinálsz egy ilyen riportot, akkor mind a két oldalt balanszban kell leadni, nem lehet az egyik oldalra beállni. Ezt majd megbeszéljük vele" – mondta Andy Vajna, aki leszögezte, Balázs nem fog fejmosást kapni. "Együtt dolgozunk, ő egy kreatív ember, tehetséges, nagyon jól csinálja, amit csinál, van, amikor elszalad az emberrel a ló" – válaszolta a 24.hu kérdésére Andy.