Jáksó László: "Nem vagyok jó apa, sosem voltam"

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz -
apaság Jáksó László vallomás karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi történt Jáksó Lacival? Hosszú idő után őszintén mesél a jelenlegi életéről.

Jáksó Laci felhagyott a rádiózással, eltűnt a tévéképernyőkről is, azóta pedig szinte alig hallani róla. Most azonban mesélt a mindennapjairól, a munkájáról és a családjáról is.

A 48 éves sztár elárulta, hogy a rádiózás után visszatért eredeti szakmájához, és programozóként keresi a kenyerét. Mint megtudtuk, már a média előtt is ezzel foglalkozott, kreatív ötleteivel sok pénzt keresett és nagy sikereket ért el.

Jáksó László Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz

"Időnként elhívnak előadást tartani valamelyik egyetemre média szakos hallgatóknak" – mesélte Laci.

Arról is beszámolt, hogy milyen büszke a fiára, de nem rejtette véka alá, hogy egyáltalán nem tartja magát jó apának.

"Bence egyetemista, történelem szakra jár, nagyon jóban vagyunk. Sokat beszélünk telefonon, és néha találkozunk. Nem vagyok jó apa, sosem voltam, de legalább megpróbálok jó haverja lenni. Ő egy nagyon rendes ember, soha egy rossz szót nem mondott rám. Nagyon jól elvagyunk így" – írta meg a Story magazin.

Jáksó László: A komplexusos hülyéknek valók a celebek

Jáksó Lászlót a Hello! magazin partiján kapta el a Life.hu riportere. Kíváncsiak voltunk, hogy van, mi van vele, hiszen régen nem hallottunk róla. Az egykori rádiós fenegyerek meghökkentő dolgokat mondott...
Sebestyén Balázsért sokat fizetett volna a TV2http://www.life.hu/sztarok/20170406-sebestyen-balazs-komoly-ajanlatot-kapott-a-tv2.htmlAndy Vajna tulajdonában lévő rádiónál dolgozik Sebestyén Balázs, az RTL Klubnál persze aggódtak azért, hogy a TV2-höz is átcsábítják. Kapott is ajánlatot Balázs, nem kevés összegről. TV + Sztárok--Schobert Norbi előadását sokan szabotálnákhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-tonkre-akarjak-tenni-schobert-norbi-ingyenes-eloadasat.htmlSchobert Norbi ellentábora támadásba lendült? Bármit megtennének, hogy szabotálják a fitneszguru ingyenes programját. TV + Sztárok--Hajdú Péter a közösségi oldalán vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170406-hajdu-peter-a-facebookon-mondta-el-az-igazsagot.htmlHajdú Péter a közösségi oldalán akadt ki egy napilap cikkére, amely azt taglalta, hogy Kulcsár Edinát és Sarka Katát ugyanazzal a nővel csalták meg egykori párjaik... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVV Zsolti egy cirkuszban fog dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20170406-cirkuszban-fog-dolgozni-vv-zsolti.htmlVV Zsoltit csábítja a színpad, vagy inkább a porond. A ValóVilág volt játékosa ugyanis nem akárhonnan kapott ajánlatot: a cirkuszban fog dolgozni. TV + SztárokOrigoStohl András a Madách Színházban sem játszik majdhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-stohl-andras-a-madach-szinhazban-sem-jatszik.htmlVáratlanul lépett ki Stohl András a Vígszínházból, mégpedig azért, hogy a Class FM online rádiójának műsorvezetője lehessen. Kiderült, hogy még egy színházi munkáját fel kell áldoznia: a Madách Színházban sem tud majd szerepelni. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMár nem rejtegetik szerelmüket: fotón Katie Holmes és Jamie Foxxhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-mar-nem-rejtegetik-szerelmuket-foton-katie-holmes-es-jamie-foxx.htmlKatie Holmes és Jamie Foxx kapcsolatáról régóta pletykálnak Hollywoodban, most azonban bebizonyosodott, hogy tényleg együtt vannak. Egy rajongó fotózta le őket a legnagyobb titokban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.