Már nem rejtegetik szerelmüket: fotón Katie Holmes és Jamie Foxx

szerelem Katie Holmes Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes és Jamie Foxx kapcsolatáról régóta pletykálnak Hollywoodban, most azonban bebizonyosodott, hogy tényleg együtt vannak. Egy rajongó fotózta le őket a legnagyobb titokban.

Tom Cruise exfelesége és Jamie Foxx színész (aki a közelmúltban egy budapesti klubban mulatott) nem volt elég óvatos. Egy rajongó lefényképezte őket, ahogy romantikus hangulatban vacsoráznak egy étteremben. Ez az első fotó, amin együtt szerepelnek.


A sztárpár eddig nagyon óvatos volt, különösen ügyeltek arra, hogy senki se tudjon róluk semmit. Lehet, hogy úgy döntöttek, végre felvállalják egymást?

Sarka Katát és Kulcsár Edinát ugyanazzal a nővel csalták meghttp://www.life.hu/sztarok/20170406-sarka-katat-es-kulcsar-edinat-ugyanazzal-a-novel-csaltak.htmlUgyanaz a nő csábította el Hajdú Pétert és Kulcsár Edina vőlegényét - derült ki Kasza Tibi új műsorának forgatásán. A stúdióban egy pillanatra megfagyott a levegő.TV + Sztárok--Állítólag Máté Péter hűtlen volt a feleségéhez http://www.life.hu/sztarok/20170405-mate-petert-hutlenseggel-vadoljak.htmlBizonyos híresztelések szerint Máté Péter hűtlen volt a feleségéhez. Érdekes elmélettel álltak elő, vajon igaz? TV + Sztárok--Kulcsár Edina gyönyörű luxuskocsit kapott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170405-ez-kulcsar-edina-vadonatuj-luxusautoja.htmlKulcsár Edinát hatalmas öröm érte, hiszen egy elképesztő luxusautóval lett gazdagabb. A nem mindennapi eseményről fotót is posztolt a közösségi oldalára. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLuxusautóban szexizik Gáspár Evelin - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170405-gaspar-evelin-szexi-fotot-posztolt.htmlGáspár Evelin egyre magasabbra teszi a lécet: forró fotóval sokkolja a férfi követőit. TV + SztárokOrigoVV Zsófival csalná meg barátnőjét Pumped Gabo - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170405-pumped-gabo-vv-zsofival-csalna-meg-baratnojet.htmlNem éppen a hűséges pasi mintaképe Pumped Gabo, ugyanis folyamatosan azon van, hogy megcsalja barátnőjét. VV Zsófika a kiszemeltje, vele szeretne végre ágyba bújni. TV + Sztárok--Erre számíthatunk az Exek az Édenben című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170405-ilyen-lesz-az-exek-az-edenben-cimu-musorban.htmlBódi Sylvi egy interjú keretein belül mesélte el, hogy mire készüljünk a nemsokára induló valóságshow kapcsán. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.