Hosszú Katinka és csapata nem sérült meg Stockholmban

Stockholm Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pár nappal ezelőtt Stockholmba utazott Hosszú Katinka, Shane Tusup és csapatuk egy úszóversenyre. Most közösségi oldalukon közölték, hogy jól vannak.

Mint ismeretes, legalább hárman meghaltak, amikor egy teherautó az emberek közé hajtott Stockholm egyik bevásárlóutcájában. A rendőrség terrortámadásról beszél, a svéd miniszterelnök azt mondta, Svédországot megtámadták - az esetről itt olvashatsz bővebben. Szerencsére nincs hír magyar áldozatról, és a fővárosban tartózkodó Hosszú Katinka és kisérői is jól vannak. Az úszónő Instagram-oldalán üzent a rajongóinak:

"Sajnálattal értesültünk a Stockholmban történt támadásról. Részvétem az elhunytak családtagjainak, barátainak. Ma délután mi is arrafelé sétáltunk, de szerencsére már a hotelben voltunk a támadáskor. Köszönöm az aggódó üzeneteket!"

Katinka edzője és férje is közösségi oldalán üzent:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.