Így él ma Jáksó László: programozóként dolgozik

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz -
Jáksó László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jáksó László felhagyott a rádiózással, eltűnt a tévéképernyőkről is, szinte alig hallani róla. A Storynak azonban mesélt a mindennapjairól: elárulta, programozással keresi a kenyerét. 

Jáksó aról beszélt, hogy a rádiózás után visszatért eredeti szakmájához, és programozóként keresi a kenyerét. "Ha azt mondtam, hogy a médiában jól fizetnek, akkor itt kétszer olyan jól" – nyilatkozta.

Jáksó László Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz

A Nagy Duett miatt mondott fel állásából Győrfi Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20170405-a-nagy-duett-miatt-mondott-fel-allasabol-az-rtl-klubnal-gyorfi-pal.htmlA Nagy Duett első kiesői Győrfi Pál és Fábián Juli voltak vasárnap este. A mentőszóvivő többet veszített, mint gondolnánk, nemcsak a műsortól, de az állásától is búcsúznia kellett. TV + SztárokOrigoLopással vádolták az X-Faktor énekesét, Samu Krisztina Mazsithttp://www.life.hu/sztarok/20170331-lopassal-vadoltak-az-x-faktor-enekeset-samu-krisztina-mazsit.htmlSamu Krisztina Mazsit egy drogériában vádolták meg, hogy ellopott egy parfümöt. A lány, aki amúgy gyakran jár az üzletbe, már túl volt a több ezer forintos vásárláson, és indult volna hazafelé. TV + SztárokOrigoDíjat kapott Gundel Takács Gábor - Ez az új munkája az Origónálhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-dijat-kapott-gundel-takacs-gabor-az-origo-munkatarsa.htmlGundel Takács Gábor az Origó munkatársaként, de egy korábbi műsoráért, a maradj Talpon!-ért kapott díjat. TV + Sztárok--Nemcsák Károly-Darvasi Ilona: válásukról vallott a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-nemcsak-karoly-darvasi-ilona-valasukrol-vallott-a-szineszno.htmlAmikor felröppent a hír, hogy Nemcsák Károly és Darvas Ilona válnak, a színésznő a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házasságának válságát. Hogy miért? Így szerette volna elejét venni a pletykáknak. Akkor derült ki az is, hogy már másfél éve különélnek, mindketten új életet alakítottak ki. A színészpár azonban papíron még mindig együtt van. TV + SztárokMTINépharagot váltott ki Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-nepharagot-valtott-ki-onodi-eszter-az-aranyelet-miatt.htmlÓnodi Eszter a Televíziós Újságírók Díjával a 14. kitüntetését zsebelte be. Az Aranyélet sztárja elárulta, sorozatbeli karaktere népharagot váltott ki, hiszen még mindig akadnak olyanok, akik nehezen tudják különválasztani a szerepet a valóságtól. TV + SztárokOrigoSarka Katát a Facebookon támadjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-sarka-katat-a-facebookon-tamadjak-kovetoi.htmlBiztosan nem gondolta Sarka Kata, hogy posztja, amelyben arról ír, hogy kislánya megkívánta a gyümölcsszusit, kiveri a biztosítékot a követőinél. Pedig de. A celebanyukába csúnyán belekötöttek a kommentelők. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.