Tápai Szabina Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő héten igencsak szutyok idő lesz, nem csoda, hogy Kucsera-Tápai Szabina is kihasználta a napsugarakat.

A gyönyörű sportoló egy bikinis képet is közzétett Instagramján. "#relax #sunshine #sundaymood #imádomazéletem #life #vasarnapipihi #egykisdvitamin" - írta ki közösségi oldalára Szabina:

#relax #sunshine #sundaymood #imádomazéletem #life #vasarnapipihi #egykisdvitamin

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

Instagram-oldalának tanúsága szerint Kucsera Gábor neje imádja a napsütést. Amint előbújik a nap, máris megy, hogy élvezhesse a sugarakat. Korábban is posztolt már hasonló fotót:

#goodmorningsunshine #sundaymood #home #madárcsicsergés #chill #lazysunday #

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

Tápai Szabina kiakadt - Videó!

Tápai Szabinánál korábban nagyon kiverte a biztosítékot a férje, Kucsera Gábor. A szőke sztár magából kikelve kiabált a gyereke apjával. A videót itt érheted el!
Intim fotót posztolt Nika: Megmutatta a tetkóját!http://www.life.hu/sztarok/20170409-veres-monika-nika-megmutatta-a-tetkojat.htmlCsodaszép fotót tett közzé Instagram-oldalán Veres Mónika, Nika.TV + SztárokOrigoIstenes Bence és Csobot Adél kvaddal ugottak le a telekrehttp://www.life.hu/sztarok/20170409-istenes-bence-es-csobot-adel-uj-sportot-probaltak-ki.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Istenes Bence hamarosan elhagyja a családját egy kis időre. De előtte még leugrottak Adéllal a telekre egy kvaddal. TV + SztárokOrigoSpice Girls rajongók figyelem! Közös fotón Geri Halliwell és Mel Chttp://www.life.hu/sztarok/20170409-kozos-foton-geri-halliwell-es-mel-c.htmlImádtuk őket, hangosan énekeltük a számaikat, és mindig megdobban a szívünk, amikor újra velük nosztalgiázhatunk. A rajongók legnagyobb örömére közös fotót posztolt Geri Halliwell és Mel C. TV + Sztárok--Palvin Barbi a MAXIM címlapján szorítja a melleit: Forró fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170409-palvin-barbi-a-maxim-cimlapjan-szexizik.htmlA csodaszép magyar modell az Instagramjára posztolt egy képet, ahol a MAXIM címlapján szerepel.TV + Sztárok--Brintey Spears letolta a nadrágját és megmutatta intimtetkójáthttp://www.life.hu/sztarok/20170409-brintey-spears-letolta-a-nadragjat-es-tetkot-villantott.htmlBritney, aki legutóbb félmeztelen fotót posztolt, különleges helyre varratott, és most meg is mutatta. TV + Sztárok--Kelemen Anna szereti nézegetni a szép férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20170407-kelemen-anna-szereti-nezegetni-a-gyonyoru-ferfiakat.htmlKelemen Anna odavan a gyönyörű férfiakért, elvarázsolja a tökéletességük és le sem tudja venni róluk a szemét. Szerinte kezd egy idős kéjenc asszony lenni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.