Dívák, akik rengeteg férfit elfogyasztottak: Jennifer Lopeztől Elizabeth Taylorig

Marilyn Monroe Hollywood Elizabeth Taylor férj szerető Gábor Zsazsa Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban rengeteg kapcsolat szövődik, de nem mindegyik gyengéd érzelmeken alapszik. Ahogy arról korábban írtunk, bőven voltak olyan férfiak, akik gazdag feleségük hátán akartak felkapaszkodni, most pedig azokat a hölgyeket gyűjtöttük össze, akik szeretőként vagy híres férjfogóként sokat profitáltak így vagy úgy a kapcsolataikból. Ha mást nem, egy drága, csillogó ékszert biztos kaptak. 

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor Forrás: AFP

A színésznő bizonyára nem a férjei hátán akart felkapaszkodni, hiszen szépsége és tehetsége elegendő volt ahhoz, hogy sikeres legyen, de számára különös passzió volt a férjfogás. Már tinédzserkorában is ahhoz vonzódott inkább, aki többet tudott adni neki, és nem érzelmileg. Összesen hét férfival kötött házasságot nyolcszor, a tőlük kapott ékszerekből pedig hírhedt gyűjteménye lett. Ennek első darabját kamaszkorában kapta Bill Pawley-től. A híres milliomoscsemete gyönyörű eljegyzési gyűrűvel ajándékozta meg a színésznőt, de ebből a kapcsolatból nem lett házasság, viszont ez az ajándék alapozta meg a híres gyűjteményt.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe Forrás: Northfoto

Igazi szexszimbólum volt Marilyn Monroe, aki a magánéletében sem volt egy ártatlan bárányka. A férfiak nem tudták levenni róla a szemüket, ő pedig sokszor megadta magát a csábításnak. Több férje és még több szeretője volt, bár a pontos számot senki nem tudhatja, annyi biztos, hogy nagy nevekkel jött össze. Elvileg volt viszonya Tony Curtisszel, Yves Montand sanzonénekessel, John F. Kennedy elnökkel és fivérével, Roberttel. Nem kétséges, hogy az utolsó két kapcsolata volt az igazán veszélyes. Sokan úgy vélik, hogy Marilyn Monroe halálát is a Kennedyk okozták.

Gábor Zsazsa

Gábor Zsazsa Forrás: AFP

Még Elizabeth Tayloron is túltesz Gábor Zsazsa, legalábbis a férjek számában. A leghíresebb magyar színésznő összesen kilencszer házasodott, először igen fiatalon. Első férje Burhan Asaf Belge volt, aki a török nagykövetségen dolgozott, ám ez a kapcsolat nem volt gyümölcsöző. Gábor Zsazsa második férje már nagyobb falat volt, Conrad Hilton szállodamágnáshoz ment hozzá, aki nemcsak szerelmével, hanem minden földi jóval elhalmozta. Idősebb korára azonban már fordult a kocka, egyesek szerint ugyanis később inkább Gábor Zsazsához mentek hozzá a férfiak a pénzéért.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez Forrás: Instagram

Nem gondolnánk, hogy a latin díva volt szerető is, pedig miatta is ment már tönkre házasság. Ugyan sok férje nem volt, annál több kapcsolatot tud felmutatni, főleg az elmúlt időkben. Jennifer Lopez eddig három férjet fogyasztott el, az utolsó – egyelőre – Marc Anthony, aki nem volt szabad, amikor megismerkedtek... Válásuk után pedig igazi férfifalásba fogott az énekesnő. Igazán nagy felháborodást okozott a Drake-kel folytatott rövid kapcsolata, hiszen a rapper még alig szakított Rihannával, amikor összejött a latin énekesnővel. Jennifer gyönyörű ajándékokat kapott a férfitól, 28 millió forintos gyűrűt, de ez nem volt elég, hogy összetartsa a kapcsolatot. Szakítottak, de nem kell aggódni, JLo most sincs egyedül. Legújabb szerelmét már az édesanyjának is bemutatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.