Kim Kardashian hullámvölgy Kanye West
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 36 éves híresség nem bírta tovább cérnával, láthatóan teljesen összetört. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Kanye West életében sorra követték egymást a tragikus események, amelyek természetesen nemcsak rá, hanem a környezetére is hatással vannak.

A híres rappert bilincsbe verve vitték pszichiátriára, ahol paranoiával és depresszióval kezelték. Egy darabig el sem hagyhatta a Los Angeles-i kórház területét, de a neje, Kim végig mellette volt.

Mostanában pedig már úgy tűnt, hogy helyreállt a sztárpár élete. Kardashian is feldolgozta az őt ért rablótámadást, és ismét visszatért minden a szokásos kerékvágásba. Ám ezek a fotók mégiscsak arról árulkodnak, hogy valami nincs rendben: a szexi édesanya egy váratlan telefonhívást kapott, és a hírek hallatán teljesen összetört.

Kimet láthatóan kiborította a hír Forrás: E!

A szemtanúk szerint ezek a mondatok hangzottak el a beszélgetés során: "Miért, mi történt? Mi a baj? Kérlek, ne ijessz meg, mondd el, mi történik!"

A sztáranyuka teljesen összetört Forrás: E!

Kimnek nem sokkal később nyilvános megjelenésre kellett készülnie, de bevallotta: semmi energiája most ruhákat próbálni és sminkeléssel foglalkozni – írta meg a Daily Mail.

George Clooney szomszédjai kiborultak a sztárpártólhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-huszmillios-adomanyt-kaptak-george-clooney-szomszedjai.htmlGeorge Clooney és felesége, Amal hatalmas építkezésbe kezdtek ám ennek nem mindenki örül. Hiába minden próbálkozás, a szomszédok inkább elköltöztek mellőlük.TV + Sztárok--Ez lesz Meghan Markle új neve az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-ez-lesz-az-eskuvo-utan-meghan-markle-neve.htmlKiderült, milyen nevet fog viselni Meghan Markle, ha összeházasodik Harry herceggel. TV + Sztárok--Danny Blue megérezte, hogy kiesik? – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170410-danny-blue-tavozott-a-nagy-duettbol-video.htmlDanny Blue megérezte, hogy nekik kell távozniuk... TV + SztárokOrigoTolvai Reni nagyon szomorú- ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20170410-tolvai-reni-szomorkodik-a-kieses-miatt.htmlTolvai Reni és Danny Blue párosa fejezte be a második adás után A Nagy Duett című TV2-es produkciót. Az énekesnő nagyon elszomorodott... TV + SztárokOrigoGregor Bernadett majdnem recepciós letthttp://www.life.hu/sztarok/20170410-gregor-bernadett-majdnem-recepciosnak-allt.htmlMélypont volt Gregor Bernadett életében, amikor lejárt a szerződése a Pesti Magyar Színházzal. Azt hitte, nem kell már sehová, ezért megfordult a fejében, hogy feladja a színészi pályát, és recepciósnak áll. TV + Sztárok--Így napfürdőzik az álomszép Tápai Szabina: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170409-kucsera-tapai-szabina-csodaszep-fotot-posztolt.htmlJövő héten igencsak szutyok idő lesz, nem csoda, hogy Kucsera-Tápai Szabina is kihasználta a napsugarakat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.