Az állatvédők rendőrt hívtak Alekoszra

kutya Alekosz állatvédők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állatvédők rendőrt hívtak Alekoszra, a Való Világ nyertesére, mert állítólag rosszul tartja a kutyáját.

A celeb cáfol, azt mondja, az állatvédők csalók. Alekosz kutyája egy jóindulatú daganattal él, és azért nem műtteti meg, mert belehalna az operációba. Az állatvédők szerint azonban ez állatkínzás.

Alekosz azt állítja, hogy szabályosan megfigyelés alatt tartják a házát és a kutyáját. A Facebookon fakadt ki:
"Egy nagyon aljas, számító, csaló bandáról van ugyan is szó, akik Állatrendőrség címszó alatt, előre kifigyelt, kiválasztott, állattartókat keresnek meg azzal, hogy az állatát, ez esetben én a Hosszú szőrűt és a kutyámat, nem jól tartom, és azonnal orvosolni szíveskedjek. A hivatkozás alapja, egy jóindulatú daganat, aminek az eltávolítása a kutya életébe kerülhet. Mi, ezt a műtétet, nem kockáztattuk meg, orvosilag is megállapított, hogy élhet vele. Mi, ezt választottuk. A kutya, 16 éve velünk van. Szeretjük!" – írta a közösségi oldalára.

Alekosz azt is leírta, hogy a rendőrség végül átnézte a kutya papírjait, és megállapították, hogy nem történt állatkínzás. Ennek ellenére az állatvédők visszamentek, és erősítést is vittek magukkal. Ekkor már Alekosz hívta ki a rendőröket, mert úgy érzi, zaklatják.

Liza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnthttp://www.life.hu/sztarok/20170411-liza-minelli-volt-ferje-david-gest-meg-akarta-oletni-elton-johnt.htmlLiza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnt. A producer azért küldött bérgyilkost az énekesre, mert Elton rájött, hogy a férfi valójában meleg! TV + Sztárok--Pintér Tibor kiborult a terhesség miatt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-pinter-tibor-kiborult-a-terhesseg-miatt.htmlPintér Tibor kiborult, amikor kolléganői közölték vele a szuper hírt: mindketten terhesek. TV + SztárokOrigoPumped Gabo lebukott- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-pumped-gabo-lebukott-megcsalas-video.htmlPumped Gabo és Ági kapcsolata komoly válságba került. A pumpálós srác egy másik lánnyal szűrte össze a levet, de úgy tűnt, sikerült kimagyaráznia magát – egészen mostanáig... TV + Sztárok--Klapka György végrendeletéből sok vagyontárgy hiányzikhttp://www.life.hu/sztarok/20170411-klapka-gyorgy-regi-vegrendeletebol-sok-minden-hianyzik.htmlNem írt új végrendeletet Klapka György, így egy évekkel ezelőtti dokumentummal folytatták le a hagyatéki tárgyalást. Ebből azonban -mint kiderült-, sok vagyontárgy hiányzik. TV + Sztárok--Gyulán kezdett új életet Dombóvári Vanda, az RTL Klub egykori műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170410-gyulan-kezdett-uj-eletet-dombovari-vanda.htmlDombóvári Vanda három hónapja költözött vissza Budapestről Gyulára, a szülővárosába. Az egykori tévés visszautasíthatatlan állásajánlatot kapott, így új életet kezdett.TV + Sztárok--Élő adásban rappelt Ördög Nóra: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170410-igy-rappelt-ordog-nora-elo-adasban.htmlElképesztő előadásnak lehettünk szem és fültanúi, ugyanis Ördög Nóra megmutatta rap-tudását. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.