Az állatvédők rendőrt hívtak Alekoszra, a Való Világ nyertesére, mert állítólag rosszul tartja a kutyáját.

A celeb cáfol, azt mondja, az állatvédők csalók. Alekosz kutyája egy jóindulatú daganattal él, és azért nem műtteti meg, mert belehalna az operációba. Az állatvédők szerint azonban ez állatkínzás.

Alekosz azt állítja, hogy szabályosan megfigyelés alatt tartják a házát és a kutyáját. A Facebookon fakadt ki: 
"Egy nagyon aljas, számító, csaló bandáról van ugyan is szó, akik Állatrendőrség címszó alatt, előre kifigyelt, kiválasztott, állattartókat keresnek meg azzal, hogy az állatát, ez esetben én a Hosszú szőrűt és a kutyámat, nem jól tartom, és azonnal orvosolni szíveskedjek. A hivatkozás alapja, egy jóindulatú daganat, aminek az eltávolítása a kutya életébe kerülhet. Mi, ezt a műtétet, nem kockáztattuk meg, orvosilag is megállapított, hogy élhet vele. Mi, ezt választottuk. A kutya, 16 éve velünk van. Szeretjük!" – írta a közösségi oldalára. 

Alekosz azt is leírta, hogy a rendőrség végül átnézte a kutya papírjait, és megállapították, hogy nem történt állatkínzás. Ennek ellenére az állatvédők visszamentek, és erősítést is vittek magukkal. Ekkor már Alekosz hívta ki a rendőröket, mert úgy érzi, zaklatják.