Brad Pitt egész este Sienna Millerrel flörtölt egy vetítésen

Brad Pitt Sienna Miller Flört
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt a válási botrány óta visszavonultan él, de úgy tűnik, végre kezd visszatérni önmagához. A színész ráadásul már csajozni is elkezdett, egy szépséges szőke színésznőnek kezdte csapni a szelet egy vacsorán.

Brad Pitt nem túl boldog mostanában, ami nem csoda: botrányosan indult a válása Angelina Jolie-val. Azóta a színész tartózkodik a nyilvánosságtól, inkább a művészi készségeit fejleszti csendes magányában. Nemrég azonban részt vett egy vacsorán, méghozzá a The Lost City Z című film premierjén.

Brad Pitt kezd kivirulni? Forrás: AFP

Kötelessége is volt elmenni a rendezvényre, hiszen mégis az ő cége készítette a filmet, de az a hír járja, hogy nem érezte magát rosszul az eseményen.

Ott volt ugyanis egy szépséges szőke színésznő, akit megpróbált meghódítani.

A hölgyemény, aki elvarázsolta a színészt, nem más, mint Sienna Miller. A sztáranyukát egész este próbálta szóval tartani Brad, a vacsorapartnereik szinte zavarban érezték magukat, olyan nyilvánvalóan zajlott a flörtölés. Arról nincs hír, hogy együtt távoztak volna az eseményről, mindenesetre biztató, hogy Brad Pitt végre visszatért - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.