Selena Gomez furcsa szokásáról vallott: hetente törli magát közösségi oldaláról, hogy így szűrje a trollokat...

Selena Gomez a legnagyobb követőtáborral rendelkező sztárok egyike. A rajongói minden lépésére kíváncsiak, imádják a tehetségét, a hangját, és természetesen a szépségét is. 

Selena Gomez nem bírja elviselni a negatív kommenteketForrás: AFP

De természetesen, ahogy minden híresség oldalán, a 25 éves sztár Instagramján is megjelenik olykor egy egy negatív komment. Ez nem meglepő, hiszen az nem fordulhat elő, hogy valakit mindenki szeressen, de Gomez mégis mindig a szívére veszi a bántó megjegyzéseket. 

Azt is bevallotta, hogy nem tudja ezeket elengedni a füle mellett, rosszul érintik őt, és hatással vannak a napjára is. Így inkább hetente újraépíti az egész oldalt, így törölve a rosszindulatúságot.

"Hetente egyszer biztosan törlöm az alkalmazást a telefonomról,  mert túlzottan nagy hatást gyakorolnak rám a negatív kommentek. Mert vannak akik nem csak elmondják a véleményüket, hanem szándékosan bántani akarnak" - írta meg a WMagazine

Justin Bieber utálja Selena Gomez új párját
Az egykori sztárpár már egy ideje nincs együtt, de Justin még nem tette túl magát a múlton: egyáltalán nem szimpatizál Selena új pasijával. Olvass tovább itt...