Exkluzív! Interjú Nótár Mary volt menedzserével

Forrás: www.skyforcenet.com, Facebook/Nótár Mary -
terhesség Nótár Mary vetélés menedzser bíróság leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban robbant a hír: Nótár Mary nem is volt rákos, sőt terhes sem. A valóság az, hogy a fiatal énekesnő a saját neméhez vonzódik, és ugyan szeretett volna gyermeket, de azt valaki más hordta volna ki helyette – legalábbis ezt állította a bíróságon Nótár Mary egykori menedzsere, Lakatos Róbert. Itt, a Life.hu szerkesztőségében nem hittünk a szemünknek, amikor a fenti sorokat a bulvármagazinok oldalán olvastuk, éppen ezért megkerestük személyesen Róbertet, és arra kértük, mondja el nekünk is, mi vezetett odáig, hogy kitálalt az énekes magánéletéről.

Hogyan jutottatok el odáig, hogy kollegiális, baráti kapcsolatból pereskedés lett?

Két kiváltó oka volt, hogy a rohamosan megromlott a kapcsolatunk. 2014-2015 környékén már több újságíró is forszírozta azt a kérdés, miszerint ha a roma lányoknál gyakrabban előfordul a fiatalkori terhesség, Mary miért marad ki az anyaságból. Erre az énekesnő válasza az volt, hogy számára a karrier fontosabb, mint a terhesség miatt kiesett idő. De tény, hogy ez a téma már őt is egyre inkább zavarta. A másik oka pedig annak, hogy eljutottunk erre a pontra, az az, hogy 2015-ben, egy akkor még csak 16 éves lány belépett Mary életébe, és fenekestül felforgatta azt. Engem pedig, korábbi menedzserét lecserélt erre, a most már 18 éves lányra, akinek persze semmiféle szakmai előélete és tapasztalata sincs. Tudtommal most együtt intézik Mary énekesi karrierjét és fellépéseit, így engem kiiktatva, egyszerre producere és menedzsere is lett az énekesnőnek.

Lakatos Róbert, Nótár Mary egykori menedzsere Forrás: www.skyforcenet.com

A szerelem vitte el Nótár Maryt az új irányba?

Maximálisan igen.

Te erre berágtál, nem is próbáltál beszélni vele?

Nem rágtam be semmire, egyszerűen csak nem lettem partner abban, amikor arra akart rávenni, hogy fedezzem a nemi identitását.

Méghozzá azzal a számomra megbotránkoztató állítással, hogy találjuk ki: terhes. Azt mondta, ha kell, még egy álhasat is felköt, amivel így beadható ez a nagyközönségnek. Azt szerette volna tőlem, hogy februártól ne szervezzek neki fellépéseket, hogy eltűnhessen a kíváncsi szemek elől, majd a végén előáll egy gyerekkel. Azonnal megmondtam neki, hogy az anyaság nálam szent dolog, szülőként, nagyszülőként nagyon tisztelem a nőket, asszonyokat, nagymamákat. Számomra nem fordulhat elő, hogy egy álterhességhez asszisztáljak, ráadásul ezzel becsapjunk egy egész országot. Ezt szeptember 9-én közölte velem, ami után több tanú jelenlétében kitessékeltem magamtól. Erre persze ellenségképet látott bennem, mert nem vettem részt a tervében...

Pszichológust nem javasoltatok a számára?

Dehogynem!

A feleségem el is vitte egy budapesti pszichiáterhez. Mivel saját bevallása szerint is drogozik az énekesnő, így akár ez is közrejátszhatott a pálfordulásában.

Azt nagyon sajnálom, hogy az életébe érkező lány miatt a feje tetejére állt minden, ugyanakkor kikérem magamnak, hogy az ország nyilvánossága előtt azt állítja, miattam vetélt el. Ezt kikérem magamnak! Ez lett a mi kapcsolatunk negatív csúcspontja.

Nótár Mary azt állította, menedzsere miatt vetélt el Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ha ennyire gyereket szeretett volna mutatni a világnak, miért nem dolgozott egy sajáton?

Azt mondta, nem tudná elviselni a 9 hónapig tartó terhességet. Ez szerintem egy édes teher, és a fájdalmat, ami egy gyermek kihordásával jár, minden asszony elviseli. Azt tudni kell róla, hogy már akkor is ágynak dől, ha fáj a foga.

Most hol tart az ügy, kinek és mit kell bizonyítania?

A nem létező dolgot nem tudom bizonyítani. Neki kell azt bizonyítania, amit már igyekezett megtenni az egyik újság címlapján, ami egy nem jól kivehető ultrahangos kép volt. Ugyan nem jól kivehető volt a kép, mégis ott volt a kezében.

Azt fontos megemlíteni, hogy a terhességről és a vetélésről is kell okiratokkal rendelkeznie, egyébként, ha vetélés történik, az mindenképp műtéti beavatkozást igényel. Így ha valóban megszakadt a terhesség, akkor kell, hogy papírja legyen róla.

Amennyiben Nótár Mary nem tudja, vagy nem akarja bizonyítani ezeket az állításokat, a bíró ki fogja osztani a bizonyítási eljárást. A bíró arra is felhívta a védőügyvédek figyelmét, hogy a másodrendű felperes (aki én vagyok) nem tudja bizonyítani a nem létező dolgot, ezáltal azt csak az alperes tudja bizonyítani, tehát azt, hogy az állítása helytálló, és gyermeket várt, majd később elvetélt.

Nótár Marynek a terhességről és a vetélésről is kell okiratokkal rendelkeznie Forrás: Facebook/Nótár Mary

Mit szeretnél, hogyan érjen véget ez az ügy?

Mindenképpen azt szeretném, hogy derüljön ki az igazság. A legfőbb célom az, hogy vallja be a nyilvánosság előtt, hogy amit rólunk állított, nevezetesen rólam, a cégemről és a feleségemről, az mind valótlanság és egy hazugsághalmaz. Próbált visszaélni a népszerűségével, és befolyást gyakorolni a nagy nyilvánosságra. Egyébként 9 évig együtt dolgoztunk, soha semmilyen problémája nem volt korábban.

Nótár Mary karrierének lőttek?

Az olyan lenne, mint ha egyetértene azzal, amit ő tesz. Egy közszereplőnek a magánélete befolyásolja a közszereplését is, ezért egy közszereplőnek igenis példát kellene mutatnia a többségnek, és annak a példának pozitívnak kell lennie.

A mai napon többször is kerestük Nótár Maryt, mert úgy gondoltuk, lehetőséget adunk arra, hogy ő is elmondja álláspontját az üggyel kapcsolatban, de sajnos nem értük el. Amint sikerül vele beszélnünk, frissítjük a cikkünket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.