Nem rúgják ki az ABC élő adásban bakizó híradósát, Natasha Exelbyt

Forrás: Youtube -
ABC Natasha Exelby
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ABC híradósának vicces bakija fénysebességgel terjed az interneten, Natasha Exelby ugyanis szó szerint leesett állal jelentkezett be az élő adásba. Az a hír járta, hogy a hiba miatt kirúgják a csatornától, de valójában csak az élő adásokról tiltották le egy időre.

Nem volt felkészülve a híradós arra, hogy újra mutatni fogják, és el kell mondania egy egymondatos átkötő szöveget. Natasha Exelby szó szerint megrémült, hogy ismét neki kell szerepelnie, érzelmeit pedig nem tudta elrejteni. Pedig vígan eljátszogatott addig a tollával, mígnem újra a stúdiót kapcsolták, és neki meg kellett szólalnia. Előtte azonban leesett az álla, szinte szó szerint a meglepetéstől.

Nem rúgják ki az élő adásban bakizó ABC-híradóst, Natasha Exelbyt Forrás: Youtube

A vicces jelenet bejárta az internetet, és az a hír is szárnyra kapott, hogy az ABC csatorna megválik a munkatársuktól a hiba miatt. Petíció is indult, sokan kiállnak a hölgy mellett, de az igazság az, hogy nem rúgták ki, és soha nem is akarták. Egy darabig azonban nem vezethet élő műsort, mivel nem ez volt az első bakija. Ezen kívül egy tréningen is részt kell vennie, annak elvégzése után lehet csak szó az újabb éles műsorvezetésről.

6 év után előkerült a 13 évesen eltűnt magyar kislányhttp://www.life.hu/news/20170412-hat-ev-utan-kerult-elo-a-tinikent-eltunt-lany.htmlMég tinilányként tűnt el B.Rebeka, de most, 6 évvel később a nyomára bukkantak.NewsThinkstock27 évesen öngyilkos lett az MTV sztárja, Clay Adler http://www.life.hu/news/20170412-clay-adler-27-evesen-ongyilkos-lett.htmlA 27 éves Clay Adler, akit korábban egy valóságshow-ban láthattak a nézők, fegyverrel lövöldözött a barátaival, ám egyszer csak maga felé fordította a pisztolyt, és meghúzta a ravaszt. NewsThinkstockMilliomost csinált egy börtönlakóból a joghttp://www.life.hu/news/20170411-milliomos-lett-egy-bortonviselt-ferfi.htmlElképesztő eset történt hazánkban: egy betöréses rablás miatt őrizetbe vett férfi kapott hihetetlen magas kártérítést. NewsThinkstockLeharapta a barátnője orrát egy férfihttp://www.life.hu/news/20170411-bortont-kapott-a-baratnoje-orrat-leharapo-ferfi.htmlElképesztő eset híre látott napvilágot: egy férfi leharapta a barátnője orrát. NewsThinkstockBudai bevásárlóközpontban ugrott le a negyedikről egy férfihttp://www.life.hu/news/20170411-budai-bevasarlokozpontban-ugrott-le-a-negyedikrol.htmlEgy budai bevásárlóközpontban vetette le magát egy férfi a negyedik emeletről, hiába érkezett meg a segítség, már nem tudták megmenteni az életét. NewsThinkstockSzabadulását reméli az amstetteni rém http://www.life.hu/news/20170410-pecazni-menne-az-amstetteni-rem.htmlJosef Fritzl hiába kapott életfogytig tartó büntetést, abban reménykedik, hogy kijut egyszer a fogságból. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.