Petics Kristóf, az X-Faktorból kizárt énekes rossz körülmények között él

Forrás: rtl -
X-Faktor Petics Kristóf pénz MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petics Kristófot viselkedése miatt zárták ki az X-Faktorból, azóta sem nyugodott le. Az énekes állítólag most nagyon rossz körülmények között él, rajongóinál húzza meg magát, és fizikai munkával keresi meg a betevőjét. Ezt állítja legalábbis korábbi menedzsere, MC Hawer.

Petics Kristófot kizárták az X-Faktorból, méghozzá botrányos viselkedése miatt. A fiúnak korábban sem volt egyszerű élete, legalábbis erről számolt be annak idején a Life.hu-nak. A botrányai után sokszor szerepelt címlapokon, de egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől. Kiderült, hogy segédmunkából tartja fenn magát, és a rajongóinál alszik. Ezt állítja legalábbis MC Hawer, Kristóf korábbi menedzsere.

Petics Kristóf fizikai munkából tartja fenn magát Forrás: RTL Klub

A Bors először Kristófot szerette volna elérni, de ő nem volt hajlandó kommunikálni. Mc Hawer azonban készséggel elmondta, mi a helyzet mostanában a botrányos énekessel, akivel azért romlott meg a kapcsolatuk, mert a fiú megsértette őt. "

Ha nem lennének az egykori rajongói, akik sajnálják, hogy ilyen sorsra jutott, már rég az utcán aludna.

Mellkason verte egyik rajongóját 50 Cent: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-50-cent-mellkason-verte-az-egyik-rajongojat.htmlDurva felvétel látott napvilágot, amin 50 Cent éppen mellkason vágja az egyik női rajongóját. A videó nagy port kavart. TV + Sztárok--Berki Krisztián nem akarja a nevére venni Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20170411-berki-nem-akarja-hogy-a-kedvese-berkine-legyen.htmlKözeledik a sztáresküvő időpontja, és ezzel együtt a megvitatnivaló kérdések sorozata is. Most éppen azon vitatkoznak a szerelmesek, hogy Pamela milyen nevet viseljen majd a házasságot követően. TV + Sztárok--Siobhan Donaghy várandós: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170411-siobhan-donaghy-terhes-az-elso-gyermekevel.htmlVáratlan örömhírt osztott meg a közösségi oldalán Siobhan Donaghy, a Sugababes együttes alapító tagja: várandós az első babájával. TV + SztárokOrigoGordon Ramsay egy fillért sem hagy a gyerekeirehttp://www.life.hu/sztarok/20170411-gordon-ramsay-egy-fillert-sem-hagy-a-gyerekeire-halala-utan.htmlA világhírű szakács nem szeretné, hogy a gyerekeit megrontsa a vagyon. TV + Sztárok--Az állatvédők rendőrt hívtak Alekoszrahttp://www.life.hu/sztarok/20170411-rendort-hivtak-alekoszra-az-allatvedok.htmlAz állatvédők rendőrt hívtak Alekoszra, a Való Világ nyertesére, mert állítólag rosszul tartja a kutyáját. TV + Sztárok--Liza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnthttp://www.life.hu/sztarok/20170411-liza-minelli-volt-ferje-david-gest-meg-akarta-oletni-elton-johnt.htmlLiza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnt. A producer azért küldött bérgyilkost az énekesre, mert Elton rájött, hogy a férfi valójában meleg! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.