Vizsgálat zajlik a meztelenkedő úszóedző ügyében

Forrás: Tények -
kiskorú fotók úszóedző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vizsgálatot rendeltek el az úszóedző ügyében, aki állítólag meztelen képeket küldött kiskorúaknak. 

Gyanúba keveredett az MTK egyik úszóedzője, aki a vád szerint meztelen fotókat küldött magáról kiskorú tanítványainak azzal a céllal, hogy közelebb kerüljön hozzájuk.

Vizsgálat zajlik a meztelenkedő úszóedző ügyében Forrás: Tények

Ezzel kapcsolatban a Magyar Úszószövetség már adott ki közleményt, ám most a szövetség elnöke, Bienerth Gusztáv is megszólalt:

"Fölállt egy vizsgálóbizottság, aminek az elnöke a szövetségi kapitány, tagja a jogi igazgató és az UNICEF gyerekjogi igazgatója. Ez a vizsgálat tart. Párhuzamosan egy rendőrségi feljelentés is történt"

Az elnök azt is elárulta, hogy

minden hasonló esetet nagyon komolyan vesznek,

és a kivizsgálás során akármilyen eredményre is jutnak, minden esetben következménnyel jár a dolog.

Az edző egyébként egy közleményben tagadott minden vádat - írta meg az Origo.

Gázpisztollyal lövöldöztek a Kazinczy utcábanhttp://www.life.hu/news/20170413-gazpisztollyal-lovoldoztek-budapesten-a-kazinczy-utcaban.htmlBudapesten a VII. kerületi Kazinczy utcában az egyik vendéglátó tulajdonosa vitába keveredett egy társasággal. A szóváltás odáig fajult, hogy a tulaj gázpisztollyal lőtt a társaság felé. NewsThinkstockEsős, hűvös napokkal közeleg a húsvét http://www.life.hu/news/20170413-esos-ido-lesz-husvet-idejen.htmlHiába lenne jó egy kis enyhülés a négynapos ünnepre, sajnos továbbra is esős, hideg idővel kell számolnunk. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoLopott bugyikért kapott többszázezres büntetést egy férfihttp://www.life.hu/news/20170412-tobbszazezerre-buntettek-a-bugyilopo-ferfit.htmlNem is tudjuk ilyenkor, hogy sírjunk vagy nevessünk: többszázezres pénzbírságot kapott egy német férfi, aki rendszeresen lopkodta a szomszédok kiteregetett fehérneműit... NewsThinkstock27 évesen öngyilkos lett az MTV sztárja, Clay Adler http://www.life.hu/news/20170412-clay-adler-27-evesen-ongyilkos-lett.htmlA 27 éves Clay Adler, akit korábban egy valóságshow-ban láthattak a nézők, fegyverrel lövöldözött a barátaival, ám egyszer csak maga felé fordította a pisztolyt, és meghúzta a ravaszt. NewsThinkstockMilliomost csinált egy börtönlakóból a joghttp://www.life.hu/news/20170411-milliomos-lett-egy-bortonviselt-ferfi.htmlElképesztő eset történt hazánkban: egy betöréses rablás miatt őrizetbe vett férfi kapott hihetetlen magas kártérítést. NewsThinkstockBudai bevásárlóközpontban ugrott le a negyedikről egy férfihttp://www.life.hu/news/20170411-budai-bevasarlokozpontban-ugrott-le-a-negyedikrol.htmlEgy budai bevásárlóközpontban vetette le magát egy férfi a negyedik emeletről, hiába érkezett meg a segítség, már nem tudták megmenteni az életét. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.