Esős, hűvös napokkal közeleg a húsvét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
hidegfront időjárás húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába lenne jó egy kis enyhülés a négynapos ünnepre, sajnos továbbra is esős, hideg idővel kell számolnunk.

Csütörtökön a nap első felében erősen felhős lesz az ég, a második felében északnyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, de további záporokra még számíthatunk. A hőmérő higanyszála sem kúszik 17 fok felé.

Eső lesz húsvétkor Fotó: Polyák Attila - Origo

Pénteken továbbra is borús időre kell készülnünk, helyenként további záporokkal. Az ÉNy-i szél nem enyhül, és a hőmérséklet is viszonylag alacsonyan, 12 és 17 fok között alakul.

Szombaton ismét sűrűsödni kezd a felhőtakaró, délután eső és zápor is kialakulhat, napsütésre nem igazán van hosszú távon kilátás. A hőmérséklet reggel 3, napközben 16 fokig melegszik fel. Vasárnap is hasonlóra kell készülni, komolyabb eltérések nem valószínűek – írta meg a Köpönyeg.hu

Lopott bugyikért kapott többszázezres büntetést egy férfihttp://www.life.hu/news/20170412-tobbszazezerre-buntettek-a-bugyilopo-ferfit.htmlNem is tudjuk ilyenkor, hogy sírjunk vagy nevessünk: többszázezres pénzbírságot kapott egy német férfi, aki rendszeresen lopkodta a szomszédok kiteregetett fehérneműit... NewsThinkstockNem rúgják ki az ABC élő adásban bakizó híradósát, Natasha Exelbythttp://www.life.hu/news/20170412-nem-rugjak-ki-az-elo-adasban-bakizo-abc-hiradost.htmlAz ABC híradósának vicces bakija fénysebességgel terjed az interneten, Natasha Exelby ugyanis szó szerint leesett állal jelentkezett be az élő adásba. Az a hír járta, hogy a hiba miatt kirúgják a csatornától, de valójában csak az élő adásokról tiltották le egy időre. News--6 év után előkerült a 13 évesen eltűnt magyar kislányhttp://www.life.hu/news/20170412-hat-ev-utan-kerult-elo-a-tinikent-eltunt-lany.htmlMég tinilányként tűnt el B.Rebeka, de most, 6 évvel később a nyomára bukkantak.NewsThinkstock27 évesen öngyilkos lett az MTV sztárja, Clay Adler http://www.life.hu/news/20170412-clay-adler-27-evesen-ongyilkos-lett.htmlA 27 éves Clay Adler, akit korábban egy valóságshow-ban láthattak a nézők, fegyverrel lövöldözött a barátaival, ám egyszer csak maga felé fordította a pisztolyt, és meghúzta a ravaszt. NewsThinkstockMilliomost csinált egy börtönlakóból a joghttp://www.life.hu/news/20170411-milliomos-lett-egy-bortonviselt-ferfi.htmlElképesztő eset történt hazánkban: egy betöréses rablás miatt őrizetbe vett férfi kapott hihetetlen magas kártérítést. NewsThinkstockLeharapta a barátnője orrát egy férfihttp://www.life.hu/news/20170411-bortont-kapott-a-baratnoje-orrat-leharapo-ferfi.htmlElképesztő eset híre látott napvilágot: egy férfi leharapta a barátnője orrát. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.