Kim Kardashian Kourtney Kardashian Khloé Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már teljesen hétköznapi tény, hogy a Kardashian-család a mai celebvilág szerves részét képezi. De honnan is indultak ők, és hogy néztek ki akkor? 

A Kardashian-család neve hallattán mindenkinek Kim elképesztően gömbölyű feneke jut az eszébe, pedig nem ő az egyetlen, aki miatt ez a családi név mindenki számára ismertté vált. K mint Kardashian néven indult útjára 2007-ben egy reality-show, és ez hozta a hatalmas hírnevet a Kardashian-Jenner család életébe.

Kim teljesen másképp festett ki gyerekként, és fiatalfelnőttként is a mostani énjéhez képest, de nyilvánvalóan a smink és a szépészeti beavatkozások is alakítottak egy kicsit a sztáranyuka külsején.

Nem is beszélve Kendall Jennerről, aki már kislánynak is szép volt, de felnőtt korára a Victoria's Secret modellje lett. A legtöbbet azonban mégis csak Kylie változott, akit szinte egyáltalán nem lehet felismerni a gyermekkori fotóihoz viszonyítva.

/1704/Karda2017413144329

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.