Nyuszikeresés is lesz a Vasúttörténeti Parkban

Forrás: MTI/Kovács Attila -
húsvét nyuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét kinyitja kapuit a Vasúttörténeti Park; a szezonnyitás alkalmából hétfőn több hagyományőrző programmal együtt húsvéti nyuszikeresés is várja a látogatókat Budapesten.

Az egész napos rendezvényen számos kézműves és hagyományőrző program közül válogathatnak a családok. A gyerekeknek szóló húsvéti nyuszikeresés során a parkban elrejtett, fából készült tapsifüleseket kell megtalálniuk és összegyűjteniük a résztvevőknek apró ajándékokért. A kreatív sarokban az ünnepi dekorációk elkészítése mellett a tojásfestést és az írókázást próbálhatják ki a látogatók, de néptáncbemutatók és koncertek is lesznek. A park állandó programjai közül ezen a napon is ki lehet próbálni a hajtányozást, a kerti vasutazást, a lóvasutat és a sínautót is. Az erre az alkalomra felállított állatsimogatóban pedig különféle háztáji állatokat mutatnak be.

Forrás: MTI/Kovács Attila

Száraz Dénes eljutott az Island Peak csúcsára http://www.life.hu/news/20170413-az-island-peak-csucsan-jart-szaraz-denes.htmlSzáraz Dénes, Mohai Balázs és Pintér László megmászták az Island Peak csúcsát. NewsOrigoLopott bugyikért kapott többszázezres büntetést egy férfihttp://www.life.hu/news/20170412-tobbszazezerre-buntettek-a-bugyilopo-ferfit.htmlNem is tudjuk ilyenkor, hogy sírjunk vagy nevessünk: többszázezres pénzbírságot kapott egy német férfi, aki rendszeresen lopkodta a szomszédok kiteregetett fehérneműit... NewsThinkstockSzabadulását reméli az amstetteni rém http://www.life.hu/news/20170410-pecazni-menne-az-amstetteni-rem.htmlJosef Fritzl hiába kapott életfogytig tartó büntetést, abban reménykedik, hogy kijut egyszer a fogságból. NewsOrigo40 emelet magasságban építettek üvegaljú medencét - Fotó!http://www.life.hu/news/20170410-40-emelet-magassagban-epitettek-uvegalju-medencet.htmlIgazi adrenalinbomba a houstoni felhőkarcoló tetején úszkálni, a medence ugyanis kilóg a város fölé, és átlátszó alja van! Olyan, mintha 40 emelet magasságban a semmibe lépkednél. NewsOrigoSzutyok idő lesz a jövő héten: Íme az előrejelzés!http://www.life.hu/news/20170409-idojaras-elorejelzes-a-jovo-hetre.htmlVasárnap tovább csökken felettünk a felhőzet, többfelé lehet hosszabb, naposabb időszakokra számítani. A jövő hét viszont igencsak szeszélyesen alakul. News--6 év után előkerült a 13 évesen eltűnt magyar kislányhttp://www.life.hu/news/20170412-hat-ev-utan-kerult-elo-a-tinikent-eltunt-lany.htmlMég tinilányként tűnt el B.Rebeka, de most, 6 évvel később a nyomára bukkantak.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.