Meztelenül fürdött meg egy férfi Trevi-kútban, Rómában

meztelen Trevi-kút Róma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz fővárosban gyönyörködő turisták minden bizonnyal sokkot kaptak, amikor azt látták, hogy egy pucér férfi fürdőzik az egyik leghíresebb látnivaló, a Trevi-kút vizében.

Az első meglepetés után a kirándulók azonnal fényképezni, videózni kezdték a férfit. Természetesen a rendőség is hamar a helyszínre ért, a férfi pedig megpróbált elfutni előlük. A letartóztatásnak is ellenállt. A 30 éves meztelenkedőről kiderült, hogy olasz állampolgár, és Manolónak hívják. Közszeméremsértés miatt vádat emeltek ellene.

A stadionjában akar meghalni Stadler Józsefhttp://www.life.hu/news/20170415-stadler-jozsef-a-stadionjaban-akar-meghalni.htmlIsmét Stadler József tulajdonába, jobban mondva az üzletember alapítványának birtokába kerülhet az akasztói stadion.NewsFotó: Dudás Szabolcs - OrigoTöbb ember előtt vágta el a saját torkát egy férfi Glasgow-ban (18+)http://www.life.hu/news/20170414-tobb-ember-elott-vagta-el-torkat-egy-ferfi-glasgow-ban.htmlA borzalmas esetről videó is készült. News30 ezer profilt törölt a Facebookhttp://www.life.hu/news/20170414-30-ezer-kamuprofilt-torolt-a-facebook.htmlNehezebb lesz fenntartani a kamuprofilokat ezentúl, ígéri a cég. News--Nyuszikeresés is lesz a Vasúttörténeti Parkbanhttp://www.life.hu/news/20170414-nyuszikereses-is-lesz-a-vasuttorteneti-parkban-gyerekeknek.htmlIsmét kinyitja kapuit a Vasúttörténeti Park; a szezonnyitás alkalmából hétfőn több hagyományőrző programmal együtt húsvéti nyuszikeresés is várja a látogatókat Budapesten.News--A toledói lelkész éveken keresztül erőszakolta a tinilányt (18+)http://www.life.hu/news/20170413-toledoi-lelkesz-eveken-keresztul-eroszakolta-a-tinilanyt.htmlCordell Jenkins lelkészt és Anthony Haynest azzal vádolták meg, hogy szexuálisan kizsákmányoltak egy tinilányt. Több alkalommal megerőszakolták a fiatalt. News--Száraz Dénes eljutott az Island Peak csúcsára http://www.life.hu/news/20170413-az-island-peak-csucsan-jart-szaraz-denes.htmlSzáraz Dénes, Mohai Balázs és Pintér László megmászták az Island Peak csúcsát. NewsOrigo






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.