Zimány Linda Kedves Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duettről, karrierről, szerelemről, szakításról beszélt Zimány Linda. 

Két év után, nemrégiben szakított Kedves Ferenc és Zimány Linda. Állítják, kapcsolatuk a mai napig kiváló, jó barátok, jólérzik magukat együtt. Linda a Borsnak többek között arról is beszélt, hogy volt barátja, hogyan vélekedett a bulvárszereplésekről.

Zimány Linda és Oláh Gergő: így készülnek A Nagy Duettre Forrás: Zimány Linda

"Nem igazán akarta, hogy bulvárban, kereskedelmi médiában szerepeljek. (...) Ő is úgy szeretett meg, hogy önálló ember voltam, önálló élettel. Ha szeretem a páromat, akkor nem érzem áldozatnak előtérbe helyezni. Elég önzetlen lány vagyok. De ha egy idő után veszítesz magadból, az a párodnak sem fog tetszeni, mert nem ilyennek szeretett meg. A mi kapcsolatunkban is jelen volt az önfeladás dilemmája. Most megnézzük, hogy milyen külön, hiányzunk-e egymásnak, tudunk-e összecsiszolódni úgy, hogy nem vesztjük el önmagunkat" - nyilatozta.

Zimány Linda és Kedves Ferenc Forrás: RTL Klub

"Tökéletes társak voltunk. Vele egymásnak vagyunk teremtve. Ma is tudunk úgy vacsorázni, hogy őrülten jól érezzük magunkat, röhögünk, bármit meg tudunk beszélni egymással, barátok vagyunk. Fontos, hogy önmagam lehessek egy kapcsolatban, ne legyen megjátszás. Ne legyenek kínos csendek. Az élet nem könnyű játék, nem mindegy, milyen társ van melletted. Nem csak jó dolgok vannak az életben, és akkor kell valaki melletted, aki elől nem kell titkolni, ha valami fáj. Ez nekem fontos. Így tudok bízni valakiben. Nem tudom, mit hoz a jövő, de most rossz irányba tartott a kapcsolatunk (...) Vannak félelmeim. Lehet, hogy ezt sem hiszik rólam, de most hogy két év után szakítottunk, parázom, hogy egyedül maradok" - tette hozzá.

Havas Henrik szerint ezért szünt meg a Heti heteshttp://www.life.hu/sztarok/20170416-havas-henrik-szerint-ezert-szunt-meg-heti-hetes.htmlA megszűnt Heti hetesről fejtette ki véleményét Havas Henrik. Volt kollágái nem értenek egyet vele. TV + Sztárok--Újra műsort vezet nyolc év után Szorcsik Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20170416-ujra-musort-vezet-8-ev-utan-majustuol-szorcsik-viki.htmlKészült a visszatérésre, de nem mindenáron. TV + SztárokOrigoBen Affleck és Jennifer Garner válnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170414-ben-afflecknek-es-jennifer-garner-elvalnak.htmlBen Afflecknek és Jennifer Garner válásának híre már többször felröppent, de eddig úgy tűnt, sikerült megmenteni a házasságukat. A legfrissebb hírek szerint azonban mégsem maradnak együtt. TV + SztárokAFPNAV-botrány - "Jóakaróinak" üzent Gáspár Beahttp://www.life.hu/sztarok/20170414-nav-botranyban-uzent-gaspar-bea.htmlAhogy hírül adtuk, Gáspár Győzőt 50 milliós költségvetési csalással gyanúsítják. A showman felesége "megszólalt" az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokOrigoÚgy tudni: Tóth Gabi és szerelme, Molnár Tibi szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170414-ugy-tudni-toth-gabi-es-szerelme-molnar-tibi-szakitottak.htmlAz énekesnő tavaly júniusban eljegyzési gyűrűről mesélt, később pedig arról, hogy nagyon vágyik babára. A legfrissebb hírek szerint azonban Gabi és az X-Faktorban Trap kapitányként megismert Molnár Tibi szakítottak. TV + Sztárok--Búcsú a Himalájától: Pintér László beszámolójahttp://www.life.hu/sztarok/20170414-bucsu-a-himalajatol-pinter-laszlo-beszamoloja.htmlA Magyar Everest Expedíció trekking csapatának Island Peak-különítménye is visszatért Katmanduba. Pintér László így számol be az élményeikről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.