Kasza Tibi megmagyarázta, hogy miért élő adásban kérte meg barátnője, Manker kezét

Forrás: Facebook/Kasza Tibor -
eljegyzés A Nagy Duett lánykérés Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett tegnapi adásának legnagyobb pillanata minden bizonnyal az volt, amikor Kasza Tibi a tévénézők szeme láttára kérte meg barátnője, Manker kezét. Tibi azóta már bejelentkezett a Facebookon, és elmondta, hogy miért választotta a lánykérésnek ezt a módját.

Tibi üzenőfala felrobbant a hír után, ezért menyasszonyával élőben jelentkeztek be a Facebookra, hogy megköszönjék a gratulációkat. Manker megerősítette, hogy semmit sem tudott Tibi tervéről, sokkos állapotba került, a videó alatt többször is majdnem elsírta magát. Tibi pedig elárulta, hogy egy ilyen intim dolgot, mint a lánykérés, miért a kamerák előtt tett meg.

"Az életünk, az igazából előttetek zajlott mindig, azt gondolom, hogy nincs abban semmi furcsa, hogy ez a pillanat is előttetek történt" – mondta Tibi, aki még Manker családját is odarendelte meglepetésnek a műsor után.



Soha többet nem beszél a barátnője Pumped Gabóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20170417-soha-tobbet-nem-beszel-a-baratnoje-pumped-gaboval-lebukott.htmlMindennek vége Pumpedéknál? Ági megtudta, pontosabban végignézte, ahogy Gabo VV Zsófival csókolózik. TV + Sztárok--Vincze Lilla: "A zenét senki nem veszi el"http://www.life.hu/sztarok/20170417-vincze-lilla-a-nagy-duett-kieso-interju.htmlApáti Bence és Vincze Lilla estek ki a Nagy Duett című műsorból. Az énekesnő az adás után elmondta, miért nem szomorkodik, valamint megtudhattuk azt is Lillától, hogy milyen jövőt tervez a balettművész Apáti Bencével.TV + SztárokOrigoApáti Bence: "Nem fogok sírni"http://www.life.hu/sztarok/20170417-apati-bence-a-nagy-duett-kieso-interju.htmlA balettművész Apáti Bence és duettpartnere, Vincze Lilla távoztak A Nagy Duett című műsorból. Bence a show után elmondta, egyáltalán nem örül, és az is biztos, hogy most visszamegy az Operába.TV + Sztárok--A Nagy Duett: Vincze Lillának és Apáti Bencének véget ért a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-a-nagy-duett-kiesoi-vincze-lilla-es-apati-bence.htmlA Nagy Duett idei 3. élő adásában a zsűri szinte minden produkciót imádott. De valakiknek most is menniük kellett, mégpedig Vincze Lillának és Apáti Bencének. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Kasza Tibi hipochondiájáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170416-kasza-tibi-hipochondiajarol-vallott-a-nagy-duettben.htmlA Beatles Can't Buy Me Love című slágerét adta elő Sági Szilárd és Völgyesi Gabi a vasárnapi A Nagy Duettben. Bár Szilárdon látszott a félelem a magasság miatt, produkciójuk értékéből ez nem vont le semmit, 26 pontot kaptak.TV + Sztárok--Barátnője popsijáról posztolt Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-baratnoje-eszter-popsijarol-posztolt-hajdu-peter.htmlHajdú Péter elutazott a húsvéti ünnepekre. Spanyolországban tölti ezt a pár napot új kedvesével, Eszterrel, aki az alábbi fotó szerint tényleg igazi bombázó. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.